Как да получите Straight Edge Paint на тавана

Бояджийски прави ръбове могат да бъдат трудни . Ръцете ти , може да не бъдат толкова стабилни , колкото се надяваме и боята може да пръска , оставяйки петна по повърхността не искате да рисувам. Когато става дума за линията между тавана и стените , свеж линия е особено важно. В крайна сметка, две са с различни цветове боя голямата част от времето и всякакви бояджийски грешки ще се появят очевидни. За да се получи ръб направо боя , можете да използвате няколко различни techniques.Things ви е нужно
бояджийска лента
шпакла
Paintbrush
кантиране инструмент на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
Tape

1

Paste дължина на добро качество бояджийска лента по протежение на линията, където стените се срещат с тавана. За да стане по -лесно да получите точен лента линия, се използват няколко къси участъци на лентата.

2

Изгладете на бояджийска лента с шпакла , така че се придържа тясно към стената или тавана повърхността. <Бразилски>

3

Paint на тавана , с помощта на четка по ръбовете , за да не се получи някоя боя покрай лентата.

4

Извадете бояджийска лента преди боята изсъхва . Това предпазва лентата от издърпване на боята на стената , докато го изваждате .


Freehand

5

Изберете добра четка , която ще ви позволи лесно да контролирате къде боята отива . За най-добри резултати , се намери един с къса дръжка и ъглови четина .

6

Дръжте четката като теб ще държа химикалка с господстващото си ръка. Потопете четина около 1 инч в боята .

7

Завъртете четката , така че да е успоредна на стената. Натиснете четина до ръба на тавана и плъзнете четката по ръба на тавана , създаване на чиста линия.

8

Дръжте четката , така че плоската му ръб е против тавана. Отиди над линията, която направи в края на тавана да перо от боята и я оставете да се слее с останалата част на тавана.


Кантиращи Tool

9

Закупете живопис кант инструмент , който има един - . . до 2 - инчов подложка за рязане по протежение ръбове

10

Потопете подложката на инструмента за кант в боя

11

Натиснете подложката срещу ръба на тавана и го плъзнете по ръба внимателно .

Комбинирани Микровълнови Тостер пещи и използване на енергията

В ужасно малък кухненски бокс , комбинация микровълнова печка и тостер фурна могат да служат като уред, многофункционален готвене. Просто поставете ключа и тя отива от тостер фурна за микровълнова печ

Περισσότερα >
Как да изберете мебели прави планове

Как да изберете мебели прави планове . Вие трябва да изберете мебели прави планове предимно на вашето ниво на умение . Плановете , които са твърде сложни или които изискват специално оборудване може д

Περισσότερα >