Как да отстранявате шумове на газ пропан Range

Пропан газ осигурява бърз и дори топлина, което го прави идеален източник на енергия за диапазони. Повечето модерни диапазони газ пропан използват електронни системи за запалване , което запали въпрос на докосване на бутон или завъртане на копчето . Въпреки това , тази система може да предизвика няколко шумове , които могат или не могат да бъдат част от нормалната работа . Проблеми може да помогне да се определи , ако шумът си гама газ пропан прави е част от нормална работа или ако имате нужда да се обадя в един техник . Нещата ще трябва
Сешоар
кламер MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
УОЗ Pings , Whooshes и Snaps

1

Включете горелката изключва, ако Току-що го почиства . Ако влагата се е свързал с превключвателите или възпламенители , те може да изскочи или щракнете с прекъсвания , докато не изсъхне.

2

Подсушете горелките с сешоар на най-ниското си настройка, за да се ускори процеса на сушене , или да изчакате няколко часа за ключове и възпламенители да изсъхнат сами.


3

Изчакайте няколко минути, ако си гама и е част от пещ устройство, което се включва към пекат или скарвам цикъл. Зловещо , пинг , счупване или тракащ е нормално като горелките се възпламеняват и метала се разширява с топлина.


Кликвания

4

Проверете контролите или копчетата , които работят горелките да гарантира, че те се обърнаха към "изключено" позиция. Някои горелки могат да изискват , че копчето се появи обратно , за да се гарантира, че те са изключени. Кликвайки от множество горелки на диапазон на пропан газ е нормално, дори когато ви светне само един . Това е така, защото повечето обхвати газ оперират от единичен или двоен подпалвач , която работи повече от една горелка .

5

Оставете ключовете и възпламенители време да изсъхне , ако току-що сте се почиства си гама газ. Ако това стане мокра, те могат да кликнете на пресекулки.

6

Свържете се с квалифициран техник, за да инспектира вашата печка ако щракнете върху продължава , когато устройството е суха или изключен или ако чуете щракане след запалване на горелките . Ключът или възпламенители могат да бъдат неправилно функциониране и може да се нуждаят от ремонт или замяна.


Шумни Flames в
7

Изключете котлона и оставете да се охладят горелките за около пет минути .

8

изкарвам сабо в пристанищата на горелката с помощта на кламер или метален щифт. Не използвайте клечка за зъби или нещо, което може да се скъса вътре в пристанището. Шумната пламък може да се посочи , че пристанищата са задръстени с мръсотия , отломки или грес.

9

Уверете се, че капачките на горелките са разположени правилно . Ако те не са седнали правилно, това може да предизвика шумна пламък. Е.
10

Свържете се със сервизен техник, ако пламъците са жълти , както и шумни . Ако вашият диапазон е била преобразувана от друг тип газ към пропан , превръщането може да не са били прави правилно .


Съскането

11

Изгасете си обхват и всички други уреди , като радиоапарати или телевизори . Ако чуете съскащ шум в близост диапазон , газови тръби или резервоари за съхранение , това показва теч .

12

Изчакайте няколко минути, за да позволи на газа от горелките да се разсее . Ако се открие зловонни след печката е изключен за повече от една минута, може да се наложи изтичане на газ. Пропан има собствена миризма, която трябва да изчезне в рамките на секунди след затваряне на границите на разстояние . Ако има теч някъде по линиите си , миризмата , дори ако слаб , ще бъдат устойчиви .

13

Изключете подаването на главния газ , и да оставите вашия дом веднага , ако се открие теч . Свържете се с квалифициран техник или на пожарната на телефона на един съсед .

Какви са съображенията за безопасност за микровълнови печки Над Газова печка

? С толкова много технология на върха на пръстите ни, избират домакински уреди никога не е било по- объркващи . Едно решение, което може да откриете себе си се опитвам да направя, е какъв вид на уред

Περισσότερα >
Как да си направим Тиков председател Leg

Тиков , известен също като rosawa и Бирма тик, е надежден твърда дървесина , която е подходяща за използване в мебели, като столове. Когато правите краката на стола , това е важно да се гарантира , че

Περισσότερα >