GE Spacemaker Микровълнови Инструкции за инсталиране

General Electric е американска компания, която е основана от Томас Едисон в края на 1800 година . Първият GE електрическа печка е въведена през 1910 година. Микровълнови фурни, които използват микровълнова радиация за отопление на храни , следвани в началото на 1970 . The GE Spacemaker микровълновата фурна е предназначена да се монтира на стената и режийни шкафа горе стандартен диапазон. Това носи единицата до нивото на очите и освобождава ценно пространство в кухнята . Нещата ще трябва
Филипс отвертка
Stud Finder
Pencil
Small нокти
Hammer
Framing квадратен
Ролетка
Level
2 - инчови винтове за дърво
Phillips ухапа
бормашина
самозалепваща лента
Асорти свредла MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Разхлабете и свалете двата винта от монтажната плоча на гърба на микровълновата с Филипс отвертка. Повдигнете монтажната плоча на разстояние от микровълновата фурна .

2

Плъзнете визьор Stud на стената , където микровълновата ще се монтира , за да намерите шипове стени . Отбележете местоположението на шипове с молив . Карам малък пирон през сухото строителство с чук в близост до марки , за да намерите най- краищата на всяка сглобка . Направете молив марка в центъра на всяка сглобка след като се намери по ръбовете. Задръжте рамкиране квадратен срещу стената на централната марка и да направи вертикална линия по всяка стена Stud . Измерете ширината на отвора , където ще се монтира на микровълновата и да намерят центъра на отвора. Направете вертикална линия с кадриране квадрат на марката в центъра на отвора.


3

Задръжте монтажната плоча на стената , където ще се монтира на микровълновата . Уверете се, че разделите в горната част на плочата се докосват долната страна на горната част на шкафа. Поставете ниво по долния ръб на табелата . Плъзнете плочката , колкото е необходимо , докато не е ниво , запазвайки винаги един от разделите в горната част на плочата да докосва долната страна на горната част на шкафа. Уверете се, че център жлеба на монтажните плочи застане срещу марка център направени по-рано .

4

Закрепете монтажната пластина към стената с 2 - инчови винтове за дърво , чрез най-близкия отвор за монтаж , че да застане срещу молив марки , които означават центъра на шипове в стената. Поставете Phillips малко в електрическа бормашина за шофиране винтовете инча

5

ивични шаблона на хартия към долната страна на горната част на шкафа. Уверете се, че център марка на шаблонни линии нагоре с център вдлъбнатината на монтажната плоча на стената. Пробийте през долната страна на корпуса на двете места монтажен отвор и отвора за достъп за захранващия кабел. Следвайте инструкциите на шаблона, за да се определи какъв размер на отворите за пробиване . Извадете шаблона.

6

Повдигнете микровълнова нагоре и го поставете върху разделите в долната задната страна на устройството в слотовете на долната страна на монтажната плоча на стената. Поставете захранващия кабел през отвора за достъп пробити по-рано. Завъртане на предната част на микровълновата нагоре , докато влезе в контакт с долната страна на горната част на корпуса.

7

Отваряне на горните врати шкаф . Поставете двете монтажните винтове през отворите в долната част на шкафа и в резбовани съединения в горната част на микровълновата печка . Затегнете винта с кръстата отвертка. Включете захранващия кабел в и затворете вратата на шкафа .

Как да Wire вентилатор на тавана

Направи си сам работа спестява пари на собствениците на жилища, подобрения на дома и ремонти , но тя се нуждае от някои изследвания в продължение на много проекти. Особено , когато се работи с електри

Περισσότερα >
DIY претапициране Банкетна Столове

Банкетна столове обикновено се използва за събирания в конферентни зали , хотели, църкви и други обществени места за сядане на голям брой хора ефективно. Банкетна столове често се натрупват лесно за б

Περισσότερα >