Как да изберете Pet - Proof Carpet

Много собствениците на домашни любимци да изберат да постави в твърда настилка , защото са загрижени за вида на щетите, които техните домашни любимци ще доведе до килими . Тази необходимост за домашни любимци - доказателство килими вдъхнови нови продукти, които водят килим привлекателна за дълго време . Прочетете, за да научите как да изберете един домашен любимец - доказателство килим. Инструкции

1

Изберете дизайн, който крие косми от домашни любимци и петна. Тъмни твърди цветове имат тенденция да се покаже всичко . Ако имате домашен любимец , който хвърля , което трябва да получи пъстри килими в неутрален дизайн, за да се скрие косата.

2

Намерете килим, който е произведен специално за собствениците на домашни любимци . Създателите на Pet Съгласен Carpet искаше да създаде продукт, който издържа на всички щети, направени от един домашен любимец. Тя е изработена от материал, който задържа течности (PET урина) и да го спира от накисване чрез да растоянието килим и етаж по-долу.


3

Остави найлон килими . A килим, направени от найлон е най-силният и най- издръжлив тип. Тя е лесна за почистване и не поддържа дългосрочно увреждане от Вашия домашен любимец .

4

Вземи вакуум за собствениците на домашни любимци , за да почистите килима. След като инсталирате вашия килим , трябва да се инвестира в добър вакуум, за да се отърве от козината на домашните любимци . Дайсън Animal Изправен без торба Вакуум за Pet косата е един добър избор.

5

Използвайте защитник килим спрей. Скочгард и Хувър има спрейове , които са формулирани с цел да се противопостави на всякаква петна.

Моята фурна не е Отопление до желаната температура

сушилня има средна продължителност на живота от 14 години, но , според Националната асоциация на строителите Начало , този брой варира в зависимост от инсталиране, поддръжка и използване. През определ

Περισσότερα >
Как да спечелим една Абажур с Mardi Gras мъниста

Mardi Gras мъниста първоначално са направени в традиционните Mardi Gras цветовете на лилаво , зелено и злато и са били носени като хубаво бижута. Сега мъниста са изработени от пластмаса в много цветов

Περισσότερα >