Как да се простират и Подстригване Carpet

Направи килим инсталация по-лесно с помощта на инструментите на професионалистите използват , особено когато стречинг и подрязване килим. Research какви инструменти се нуждаете за инсталация килим , а след това под наем или за закупуване на инструменти в местния магазин за подобрения в дома си или отдаване под наем инструмент магазин. Подходящи инструменти даде своя килим на професионален монтаж вида, който желаете . Нещата ще трябва
Carpet
Наколенници
Инсталирани халс ленти
Knee кикър килим инсталация инструмент
Carpet носилка
Стена тример или полезност нож
Stair инструмент
Metal прехвърлящи ленти
Vacuum MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Разточете вашия килим по пода ти покриват . Уверете се, че вашият килим е правилният размер за вашето пространство . Опитайте се да се включат допълнително сантиметър от килими по стените и границите на пространството.

2

Сложете наколенници . Поставете една малка част от килим на халс ивица в раздел ъгъла на стаята. Позиционирайте назъбен край на коляното кикър инструмент около три сантиметра от стената пред халс ивица . Карам си коляно в тапицираната края на функцията на коляното кикър за шофиране килима напред. Това го кара да закрепите здраво за зъбите на халс ивица . Издърпайте леко на вашия килим , за да види дали е здраво закрепена към халс лентите .


3

Използвайте автоматизирана килим носилка , за да инсталирате на противоположната страна на вашия килим . Позиционирайте носилката на килим с единия край на стената , където можете прикрепен килима с коляното кикър . Поставете края със зъби около шест сантиметра от стената точно срещу килима сте вече приложен. Регулирайте удължители тръбите , ако е необходимо , за да достигне през вашия етаж .

4

Активирайте лоста на носилката на килим да прокара и простре своя килим през халс ленти на обратната страна на стаята . Прикрепете раздел на мокет , използвайки заядливец коляното и носилката на килим , и след това да спре , за да отрежете вашата килим.

5

Подстригване излишния килима използвайки тример стена или полезност нож. Tuck всяко грозен килим остава зад халс лентата с стълбищни инструмент, за да бъдат скрити от перваз тапицерия . Използвайте инструмента за стълби да баста всеки килим остава под цокли , че не се отстранят преди инсталирането килим.

6

Продължи осигуряване вашия килим на халс лентите . Спрете да отрежете вашата килим след приключване на монтажа на малки секции килим .

7

Инсталирайте метални ленти за осигуряване на вашия мокет в коридорите . Ликвидиране на работното ви място и вакуум вашия нов килим.

Може ли да сложите Grease Първа на Garbage Изхвърляне

? Не изливайте грес във всякаква форма във вашия извозване на отпадъците . Мазнините не се разтварят и заплашва да задръсти ваше разположение боклук. Още по- опасно е смазката на ефект може да има , т

Περισσότερα >
Как да се изгради един Deer Antler Lamp

Deer рога лампи могат да бъдат чудесно допълнение към всяка страна - стил стая. Няма нищо лошо да елена ; те хвърлят рогата си всяка година. Рогата често могат да бъдат намерени в гората (ако живеете

Περισσότερα >