Как да изчислите цената на Carpet

След като вземе решение за бюджета си за проект, килими , трябва да се определи кои килим се вписва в този бюджет. Най-лесният начин да направите това е да научат да се изчисли цената на килим по своему. По този начин , когато видите килим ви харесва, можете веднага ще знам дали цената на парцела е в рамките на бюджета си за общите project.Things ви е нужно
Calculator MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
Как да изчислите цената на Carpet

1

Измерете стаята. Първото нещо , което трябва да направите, е да се определи неговата дължина и ширина на стаята, в която искате да килим. Тези цифри са много важни , защото те ще се определи колко килим до края покупка и общата му цена. Вие определяте площ на помещението , като се умножи пъти дължината на ширината . Формулата е A = L х вата Не забравяйте, че винаги ще има нужда да се закръглява числата нагоре . Например , ако имате една стена, която е 14,2 фута широк и друг, който е с дължина 19,4 фута , вие ще искате да закръглят до 15 крака и двайсетфута за вашите изчисления. Това е минималната сума на килим ще ви трябва , но винаги си купите допълнително. ! Не забравяйте, измерване във футове и инчове, не , в метри.

2

Измерете отново стаята То е лесно да се направи грешка при измерване . И когато се размножават и да направим друга математика , то е лесно да се направи допълнителни грешки. Така че винаги се измерва най-малко два пъти. В действителност, това не е лоша идея да се измерва три пъти . Ако вашите числа са на разстояние , вие може да направи огромна грешка , като не е достатъчно, за закупуване на килим. Така че винаги се уверете, че да се измери правилно , и след това да си купите няколко метра на допълнително килим , само в случай, че се измерва неправилно или да направите грешка по-късно в процеса.


3

Цена килим на фут . Ценообразуване килим на фут е толкова лесно, колкото това малко изследвания . Просто отидете в магазин за килими , гледам от онлайн търговец на дребно на килими или да разглеждате каталог килим. След като намерите килимите , които харесвате , трябва да напише цената на крак , така че можете да се изчисли общата стойност на килима.

4

Сега, когато имате площта на помещението и цена за един крак на килима , че е време да извадя вашия калкулатор и да намерят общите разходи. Просто умножете областта на времената стая Цената на фут . Например , ако площта на помещението е 188 квадратни метра , а цената на фут на килим е $ 7,99 , общата сума е $ 1,502.12 .

5

Изчислете данък върху продажбите . След като намерите общата стойност на килима , ти все още ще трябва да добавите в данък върху продажбите . Вземете процентът вашите държавни такси и го умножете по цената на мокет . Например , ако на данъка върху продажбите , където живеете е 7percent , тогава вие ще изчисли разходите по следния начин: 1502.12 $ (цена на мокет ) х 0,07 ( данък върху продажбите ) = $ 105,15 . Данъкът върху продажбите е $ 105.15 и трябва да се добави към $ 1502.12 за вашата обща цена , която идва към $ 1607.27 .

Резервни Съвети за нагревателни елементи на GE Range

Нагревателните елементи във вашата General Electric гама изпитват тежки употреба по време на живота на уреда и са били известни да се провали преждевременно при някои модели. Има няколко предпазни мер

Περισσότερα >
Мариновани Живопис Техники

Pickled дърво е на външния вид на дърво , от която боя е безуспешно се съблече , като оставят следи след себе си. Въпреки, че това е веднъж счита непривлекателна , сега е търсен облик. Мариновани живо

Περισσότερα >