Как да спра Carpet

Дърпане килим може да се окаже трудоемък проект, но не е нужно да се наеме специалист. Въпреки, че един човек може да премахне килим , което има най -малко двама души, прави работата по-лесно. Носете обувки с дебела подметка , за да се гарантира, че не стъпвам на гвоздеи и пирони и износване тежкотоварни ръкавици по време на проекта . Там обикновено е добра сделка от прах и отломки, под килими . Всеки с астма или респираторни заболявания не трябва да бъде в стаята , когато спра на carpet.Things ви е нужно
Ръкавици
Предпазни очила
Клещи
Carpet нож или нож с допълнителни остриета <Бразилски> лост
Claw чук
Broom
Vacuum MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Премахнете всички мебели и аксесоари от стаята. Изчистете пътя от стаята до външна врата. Изберете област извън да поставите парченцата килим , както вие ги премахнете.

2

Започнете от ъгъла срещу входа на помещението. Използвайте клещи, за да се изтеглят на ъгъла на килима. Килимът трябва да се отдръпне от халс ленти килим . Внимателно отстранете всякакви килим гвоздеи или килим халс ивици , които остават залепени към долната страна на килима като дръпнете килима нагоре.


3

Продължи да дръпнем нагоре килима за четири до пет фута заедно стената , премахване на всички останали гвоздеи или ленти залепени на килима , както и да отидете.

4

Поставете ръба на килим обратно надолу . Използвайте нож или килим нож за намаляване на дължината на килима до отсрещната стена . Това ви дава четири фута широка ивица .

5

Върни се към ъгъла, където сте започнали. Издърпайте ъгъл на килима и да продължи да го откъсне от стената , към която все още е прикрепен с четири крака ивица . Отново се отстранят всички килим гвоздеи или ленти , които остават се придържаше към долната страна на килима , както го издърпайте нагоре .

6

Издърпайте четири фута ивица на килим от отсрещната стена на мястото, където сте започнали . Разточете лентата на мокет и го отстранете за да определената зона отвън.

7

Продължи рязане на ленти от мокет, винаги започвайки от стената срещу изхода. Повторете, докато последната лента на мокет се отстранява.

8

Свалете уплътнението от рязане на ленти , както направи на килима. Подложките не трябва да се отдава халс ленти килим . Вдигни подложка и я извадете с определения район.

9

Използвайте лост и чук, за да се отстрани килим халс ленти и килим гвоздеи на от под пода. Старателно почистване на пода и използвайте магазин вакуум за почистване на пода .

Как да се замени Лагери в Frigidaire Stacked Washer

A подреждат една върху друга Frigidaire перална машина ви позволява да има пералня и сушилня , дори когато пространството е твърде ограничен, за двете уреди за почивка рамо до рамо . Сушилнята поставя

Περισσότερα >
Как да се изгради Patio Таблица От Door

Как да се изгради Patio таблица от вратата. Маси от врати са очарователна , необичайно допълнение към всяко открито пространство . Можете да използвате стара врата вече сте разположени наоколо , или д

Περισσότερα >