Как да тъкат на живо Bamboo

Lucy бамбук не е истински бамбук на всички, но един вид на драцената вечнозелени храсти, на драцена Dracaena . Лъки бамбук често се дава като подарък в азиатските страни, за да донесе мир и просперитет в дома на получателя. С нарастващ интерес на китайски Фън Шуй и източните философии , късмет бамбук се превърна в популярна растение на запад. Лъки бамбук е често вплетени в сложни спирали, плитки или форми , и при формирането късмет бамбук себе си не е трудно, тя може да бъде дълъг процес, който изисква patience.Things ви е нужно
стръка късмет бамбук
стъклена ваза
Малки, чисти скали
Едностранно източник на светлина ( с възможност за позициониране настолна лампа , например) или растат светлина
обрат връзки или низ

Покажи повече инструкции

1

Поставете стъблата на късмет бамбук в стъклена ваза . Напълнете с чиста вода , и пуснете няколко скали или чакъл в дъното на вазата в подкрепа на стъблата .

2

Настройте и се стреми едностранното светлина или светлината от едната страна на бамбука . Това ще доведе до бамбук да се огъват и се развива в посока на светлината . Позволете бамбук да остане разраства към светлина в продължение на няколко седмици.


3

Съберете огънати бамбукови стъбла заедно и да ги подредите така огънатите стъблата пасват заедно в един приятен начин . Внимателно се осигури с обрат вратовръзка или парче канап .

4

Настройте и се стреми едностранното светлина или лампа , така че блести в друга посока на обвързаната куп от бамбук . Позволете бамбук да остане разраства към светлина в продължение на няколко седмици.

5

Съберете и тъкат заедно бамбук в следващия завой , и се свързват заедно нежно с обрат вратовръзка или низ .

6

продължи да се движи на източника на светлина , което позволява на бамбука да се огъват и да растат , и да продължи да се свързва с бамбука , докато имате тъкани модел, който ви харесва . Когато сте готови, извадете връзки или низ и поставете бамбук върху маса или рафт , където ще получава редовна околната светлина или слънчева светлина.

My Хладилник Compressor причинява Брейкър да Трип

компресора на хладилника е вътрешният компонент, който спомага за създаване на охлаждане или замразяване ефект вътре в устройството. Ток в хладилника , трябва първо да премине през прекъсвача , който

Περισσότερα >
Как да си направим 5 галон Bucket Seat

A кофа седалка ако идеален за риболов, къмпинг, огън , лов и други дейности на открито , където не искат да стоят през цялото време. Те са евтини , леки, лесно преносим и може да се използва както за

Περισσότερα >