Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Отглеждане на ягоди >> Content

Мога Ягоди Растат в класната стая ?

Децата се насладят малка семена развиват в зряла растение, което произвежда плод. Ягодите имат специална жалба , тъй като техните нежни бели цветя растат в ярки червени плодове със сладък вкус , че повечето деца се радват . Ягодите могат да бъдат отгледани от семена или млади растения и са лесни за управление на растения на закрито. Контейнери MarketBook.bg: Ягодите не са придирчиви за пота , който използвате.

Изберете плантатор . Ще откриете, че ягоди не са специално за контейнера , който използвате за плантатор . Вашите растения ще виреят във всеки контейнер, който вече имате . Въпреки това, саксии са на разположение, които са предназначени специално за отглеждане на ягоди ; тези саксии имат широки усти , които ще се настанят няколко растения . Покрай стените на саксията са джобове , където новите пътеки могат да произвеждат допълнителни растения. A пластмасова саксия с дренажни отвори в долната част и ще се поберат на перваза на прозорец е идеален .


Soil

Добави добро качество търговска почва да си пот . Някои производители добавят малко пясък в почвата за ягоди. Ако сте с помощта на търговски ягода гърне , напълнете саксия с пръст и поставете почвата във всяка от страничните джобове .

От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-strawberries/1019024891.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.