Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Отглеждане на розите >> Content

Как да се намали шипка Цветя

< р > шипка --- на сфера с форма на плода на розовия храст --- са били използвани за медицински цели в продължение на векове , а хората правят чай и сладко с тях , както добре. Шипка са склонни да узреят на Буш по време на края на лятото или началото на есента . Въпреки че някои хора предпочитат да държат бедрата на Буш за увеличаване на естественото дисплея , можете да ги намали за използване в цветен режим , или да направите чай или конфитюр с тях. Без значение как планирате да използвате шипка , ще отрежете цвете от храста по същия начин .
Което ви е нужно
изопропилов алкохол

ножици или машинки

Инструкции
1 < р > Стерилизирайте остриетата на вашите ножици или машинки с изопропилов алкохол. Използването на стерилизирани оборудване гарантира, че не се разпространяват болестта около вашата градина.

2 < р > Хванете дръжката с ръката си. Нарежете стволови като част от шипка от растението под ъгъл от 45 градуса , като в непосредствена близост до основното стъбло , колкото е възможно . Избягвайте съкращения сълзене, които могат да въведат инфекция на розовия храст . Световния съюз 3 < р > Поставете нарязани шипка стволови във вода веднага за използване в цветен режим за запазване на цъфтеж . Или го отмени да се подготвят за вземане на конфитюр или чай.

От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-roses/1019132641.html
авторско право © у дома градина Всички права запазени.