Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Отглеждане Mint >> Content

Начало Weed - убиец , които са им Pet Safe

Нашите домашни любимци са членове на семейството, и ние искаме да ги предпази от увреждане , точно както правим нашите деца. Домашни любимци са Снупи същества и да се насладят смъркане и копаещи в двора. Това означава, че те рискуват да бъдат изложени на хербициди и други токсини, които биха могли да представляват риск за тяхното здраве. Наша отговорност е да им се осигури безопасно външната среда . Плевелите са неудобство , но можеш да живееш с някои от тях. Когато армията на растенията напада , че е време да се измъкнат от плевели убиец . Осъществяване на дома версия на разтвора е чудесен начин да се гарантира, че той е нетоксичен и няма да навреди на вашите домашни любимци .
Видове Weeds
< р > Методът на атака срещу плевели ще варира в зависимост от вида на плевелите . Има едногодишни и многогодишни плевели. Едногодишни са предимно треви и семена изобилно , което им дава предимство на номера. Многогодишни плевели често ще имат коренища , които ще презимуват и произвеждат нови растения в по-топлите температури. Annuals не са толкова трудно да се отървете от , ако ги премахнете, преди те семена . Трайни насаждения са по-трудни . A системен хербицид е необходимо да се постигне контрол в корени и коренища . Световния съюз вряща вода

Има наистина нищо фантазия за метода на вряща вода. Идеята е всъщност да се готви на плевелите . Изключителната жега ще унищожи тъкан клетки и растенията, и трева ще умре. Вряща Методът на вода трябва да се прилага, когато домашните любимци и деца, които не са близо. Водата може да пръска любопитен домашен любимец и го опари . Веднага след като плевел се охлади , че е безопасно да се даде възможност на животното обратно навън.

От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-mint/1019131581.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.