Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Отглеждане Cactus >> Content

Какво причинява увиснали Cactus

? Една обща погрешно схващане е , че само най-лошите градинари могат да убият един кактус . Както Харди , тъй като тези растения са , те все още се нуждаят от грижи и поддръжка , като всяко друго растение . Ако сте се забележи промяна в цвета , увиснали , капка листа или други признаци на увяхване на вашия кактус , може да имате някои грижи или инфекция проблеми, които трябва да бъдат разгледани , за да цъфтят растението с най-добрите си нива . Поливане

Знаейки колко често да поливаш кактус е трудно, и твърде много вода , както и не достатъчно вода , може да предизвика всеки собствените си увиснали и повяхване проблеми. Традиционният мисълта кактус е от растение, което расте в пустинни условия , но някои видове от растението расте в защитени гористи местности , както и да се нуждаете от повече вода, за да оцелее. Разберете какъв вид кактус имате преди да се опитва да го отглеждат , така че да се разбере неговите поливни нужди. Над или под - поливане може да предизвика гниене проблеми , сухота и увиснали или отпадане части на растението .


Втвърдяване Поливането Проблеми

Като общо правило , най-важното аспект на кактус грижа е да се използва кактусова почва , която минава бързо. Всякакви кактусови видове, които седят в застояла вода ще се развият гниене проблеми. Repot кактус в прясно пот изпълнен с нова почва веднъж годишно, за да се запази прясно почвата и гъбичките безплатно. Що се отнася до поливане , добавете вода, за да си кактус всяко време топ 2 инча на вода се чувства суха на пипане . Спрете поливане , веднага след като те видя излишък старт оттичане на водата от отводнителните дупките във вашата засаждане пот . Кактуси пустинен ще трябва да се полива по този начин много по- често от другите.
Наем Насекоми

насекоми на вашия кактус растение също могат да причинят сериозно увиснали вид и потенциал смърт на растението . A бъг гнездене на бодлив кактус може да изглежда малко вероятно, но малки насекоми могат да обитават пространствата между усукванията и може да живеят на някои от по-нежна кактуси . Общи кактусови бъгове включват мащаб и бубулечки ; и двете от тези видове насекоми се хранят с листата на кактус и стъбла, евентуално източване на всички хранителни вещества и убива растението.


Втвърдяване Insect Проблеми

Rub надолу по екстериора на вашия кактус с памучни тампони или парцали навлажнени в спирт ; избегнат тези бодливи шипове . Това или ще се задуши или прогонват повечето видове насекоми . Ако можете да определите какъв тип е бъг , заразено вашия кактус , намери инсектицид в градински център или детска градина , която ще се отнасяме към вашите специфични насекоми . В противен случай , на обща растение инсектицид ще излекува повечето нашествия .


От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-cactus/1019103803.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.