Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Отглеждане на плодове >> Content

Как да режеш Черно Cap плодови храсти

черни малини , понякога наричани " Черно Cap Ягоди ," растат бързо до точката, че са агресивни в дивата природа. Ако ви се случи да има някои от тези ягодоплодни храсти в градината си , обаче, ще се наложи да ги режеш , за да ги държите под контрол и за насърчаване на доброто здраве и по-добро производство на плодове . За разлика от червените малини и други тръстика растения, които се нуждаят само да се подрязват веднъж годишно , трябва да се подрязват три пъти годишно , през пролетта , лятото и autumn.Things ви е нужно
риза с дълъг ръкав черна капачка ягодоплодни храсти
градинарски ръкавици
градинарски ножици MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Сложете върху някои предпазни средства , преди да започнете резитба си черни капачка ягодоплодни храсти. Те имат много остри тръни , така че трябва да се облича с дебели, риза с дълги ръкави и ръкавици, за да предпазите кожата си.

2

Нарежете обратно всички странични разклонения, така че те да са съответно 10 до 12 инча дълго. Виж за слаби или по-малки клонове и ги нарежете далеч напълно , така че само петте най-големи , най-силните клони остават. Направете това в началото на midspring , преди началото на лятото растеж.


3

Съвет вашите черни храсти капачка , когато страничните клонове достигат 24 инч в дължина. " Tipping " е процесът на стреляйки първите 2 до 3 инча на нов растеж на разстояние от тръстика растения. Tipping насърчава растежа на нови и по-добро производство на плодове и трябва да се направи около средата на лятото .

4

Премахнете всички бастуни , които произвеждат плодове след прибиране на плодовете . Clip ги възможно най-близо до земята , колкото можете. Всички бастуни , които не произвеждат плодове през този сезон ще произвеждат плодове през следващия сезон , така че да ги оставят на мира .


От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/growing-berries/1019102809.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.