Home & Garden >> у дома градина >> Plants, Flowers & Herbs >> Цветни Basics >> Content

Как да спечелим Garland От Орлови нокти Vines

Орлови нокти ( Lonicera ) сортове осигуряват красота , както и вкусни аромати в дивата природа и в задния двор градини. Родината му е Азия , лозите бяха въведени в Северна Америка в началото на 1800г . Те растат на видно място в източната и южната част на САЩ, както и Средния Запад . Земеделските производители в други климатични зони са помогнали разпространява централата на запад . Въпреки че много от растенията са бяло, кремаво или бледо жълти цъфти , можете да ги намерите в корал , също. Осъществяване гирлянди от тези лозя е прост с флорални wire.Things ви е нужно
Vines
Floral телени
Телени ножици
Панделки
Ножици
Други цветя и зеленина (по желание ) <Бразилски >
Показване повече инструкции

1

Вземете няколко дълги участъци от лоза. В идеалния случай , да ги вземете в деня, когато се планира да се носят или да използвате венец . Уверете се, че инсталацията е добре напоявана преди бране , като вечерта преди . Това помага да се гарантира, лозите са пресни . Изберете около 3 или 4 лозя за всеки венец планирате да направите , с дължина между 3 и 6 метра.

2

Нарежете дължина от флорални тел, за да се измери за един крак по-дълго , отколкото си мислиш, че ще трябва . Например , ако вие правите главата венец , измерване на обиколката и добавете 12 инч . Вие няма да го използвам всички , но това е по-лесно да се работи с допълнителен проводник , отколкото не е достатъчно.


3

Обвийте края на една орлови нокти лоза около един край на жицата . Съхранявайте листата нагоре и навън. Я закрепете с една малка част от тел, ако е необходимо. Холдинг жицата , увийте лозата над и около цялата дължина на жицата . Добавяне на друг лоза , опаковъчна да попълните голи петна. Clip излишната лозата, или го увийте обратно към себе си , докато дължината на лоза , е използвана .

4

Продължи да приключи лозя , докато имате дебелината желания . Тествайте обиколката , като го държи около главата си свободно , ако имате намерение да го нося . Направете обрат в проводниците , за да ги връзвам заедно , където те ще се поберат . Ако венец е за украса, изберете място, на което да се обърне на краищата заедно, за да образуват затворен контур или окръжност. Ако имате намерение да заставам или виси на венец , като цяла една камина.На , не усуквайте краищата заедно, но просто връзвам панделки над лозята във всеки край .

5

отрежете излишния кабелен лозя, след като една малка част от тел плътно над местата, където през последните орлови нокти парчета заседават по усукана края или закриването контур . Това им пречи да избягат , когато се порежете . Напълнете венец от завиете с цветя, папрати и друга зеленина. Weave един или няколко ленти през венец , оставяйки достатъчно, за да се мотае няколко фута или каквото и да се обръща към вас .


От:http://bulgarian.98905.com/plants-flowers-herbs/flower-basics/1019100009.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.