Как да Paint Faux Плоча на Бетон

ококорвам се бетонна веранда , алеята или тераса , като я боядисване с естествен камък модел. Това е по- достъпни, отколкото възстановяването на структурата използването на действителните павета и тя ви позволява да получите на външния вид точно как го искате . Винаги рисува върху леки дни , когато няма дъжд прогнозата през следващите няколко дни . A модел плоча е гъвкав вариант, защото можете да използвате много различни естествени цветове, за да създадат облик и може да варира от размера и формата на камъните. Можете дори да се откажете за неестествени цветове, като синьо, за фънки вид. Нещата ще трябва
Emulsfying чисти
Scrub четка
Защитни ръкавици солна киселина

Goggles
Concrete грунд
Спондж валяк
Paint тава
Concrete грунд <Бразилски> Гъста пяна
Ножици
водна основа емайллак
пластмасов лист
Вестник
Foam четка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Clean бетона с емулгатор чисти предназначена за отстраняване на грес и масло от бетон. Смесете чисти според инструкциите на опаковката и търкане на алеята с него с помощта на четка или с дълга дръжка на метла . Изплакнете с градински маркуч , когато сте готови и изчакайте, докато той изсъхва , преди да продължите .

2

Etch гладък бетон с разтвор на 10% солна киселина. Да се ​​носят защитни ръкавици и очила на очите , докато работите. Нанесете с четка . Оставя се да седне киселина съгласно инструкциите на пакети , което е обикновено от пет до десет минути . Изплакнете обилно и се оставя за 24 часа , така че напълно изсъхва .


3

Разточете конкретна грунд върху повърхността с помощта на дълга дръжка гъба валяк. Изсипете грунда в тава боя , потопете валяка и го търкаля по повърхността с помощта на припокриващи инсулти. Започнете в края отдалечен от вашата изходна точка , така че не се боя в един ъгъл . Оставете грунда да се лекува в продължение на поне 45 минути.

4

Изрежете голямо парче от плътна пяна , като тапицерия пяна , на големи парчета . Ще имате нужда от най-малко три размера . Те се използват за печат на боята в модел плоча върху бетона . Направете най-голямото парче с ширина най -малко 10 см и най-малките 2 инч .

5

Разбъркайте водна основа емайл боя, която е предназначена за бетон или вътрешни дворове . Lay пластмасов лист върху част от бетона и залейте с голям басейн на всеки цвят на листа. Изберете три цвята , които са в същата цветова гама . Например , изберете по- тъмен цвят, тухла, след това средно версия на тухли и лек белезникав цвят брик . Можете да използвате и други цветови вариации , като например бордо или кафява .

6

Смесете краищата на всяка локва със съседните ръбове , така че цветовете започват да се сливат . Искаш ли да все още има три различни цвята с цветовете на смесване в средата .

7

Накиснете най-голямото парче пяна в боята , DAB излишната боя върху вестник и се натиска надолу върху бетона в най-отдалечената ъгъл от вашия изходна точка . Продължи потупвате гъбите в боя и я натиснете върху бетона . Различни размери на бетона , които се използват и цветовете . Оставете 3/4-inch пространство между всяка гъба марка , това представлява варов разтвор линия.

8

Попълнете всички небоядисани петна по краищата или в ъглите с помощта на четка за рисуване пяна.
<Бразилски> 9

Оставете боята да се лекува в съответствие с инструкциите на производителя , преди да използвате бетона.

Как да направим един Ionic Breeze Stop вдига шум

The Ionic Breeze е част от семейството Pro Ionic пречиствател на въздуха в състояние на филтриране на единична стая на цигарен дим, алергени , прах , косми и домашни любимци яд . Когато това е първият

Περισσότερα >
Как да инсталирате Piano Панта за плоска повърхност

Пиано панти са дълги , панти , които се използват не само в пиана , но и върху кутията капаци, пейки и различни размери на вратите . Пантата на пиано е изобретен за закрепване на тежки капака здраво к

Περισσότερα >