Как да си направим барбекю Тентов

Покривайки площ BBQ защитава готвача и гостите от суровите лъчи на слънцето. Той също така дава възможност за печене в дъжда . Можете дори барбекю след залез слънце , ако ти се мотае светлини от навеса . Барбекю тенти удължат сезона се готви в продължение на повече от просто лятото. Те също така трябва да може да се вади , за да се предотврати повреда по време на бурните weather.Things ви е нужно
Ролетка
Усилен плат
Шевни машини
Усилен конци
Метални капси
Grommet удар
Мел
6 -по- 6 дървени стълбове
Post дупка багер
Board
Чакъл
закъснение болтове
Concrete
ниво Carpenter е. очите МИГ винтове
D- окови
карабини
къси вериги на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Измерва се площта на BBQ и купи парче от плат, тежкотоварни , че е 4 инча широка и по-дълъг от измерванията . Магазинът за плат ще намали кърпата за вас. Hem материала на шевна машина или на ръка с тежкотоварни конец. Снимайте метална втулка във всеки ъгъл с втулка удар.

2

Опънете ролетка през центъра на тъканта и се добавят 12 инч за това измерване . Разделете измерването на половина и марки на центъра . Маркирайте очаква привързаност точка от покрива стрехите с тебешир . Измерете през центъра на зоната , точно срещу мястото на покрив привързаност и марки почвата за първия пост . Повече Mark две публикувайте дупки, един срещу друг , за другите ъгли. Наем 3

Измерете височината на стряхата на покрива . Най-дългият пост ще бъде толкова висока плюс 5 метра. Другите пунктове трябва да бъдат по-кратки , около пет или шест фута плюс 5фута повече . Използвайте 6 -по- 6 обработено дърво мнения . Dig 16 -по -16 инчови дупки с дълбочина от пет фута , с мнение дупка багер в марка на земята. Използвайте края на дървена дъска , за да успокои почвата на дъното на всяка дупка .

4

Напълнете дъното на дупката с 4 инча от чакъл. Завийте четири големи МИГ болтове във всеки пост шест инча от единия край. Поставете всеки пост в дупка с болтове на МИГ. Най-дългият пост отива в дупката точно срещу стрехите на покрива .

5

Смесете една партида от бетон, според указанията на опаковката . Задръжте пост изправено и да използвате ниво дърводелец да провери, че тя е права . Изсипете бетон в дупката около всеки пост . Нека бетон се втвърди в продължение на 48 часа.

6

Mark точката на закрепване на най-дългия пост , за да съответства на точка от стрехите . Маркирайте местата на закрепване върху два кратки публикации . Линия тези длъжности до един с друг , който ще бъде по-кратък , отколкото точката на стряхата на къщата. Уверете се, че всички точки на закрепване са изправени пред центъра на района.

7

Screw закъснение винт око на всеки пост и стрехите на покрива . Прикрепете D- окови до всеки ъгъл на плата след това вденете оковите през уплътнителните пръстени . Използвайте модула кука за закачване на плата към публикациите . Ако е необходимо удължаване на срока за постигане на публикации , използвайте малка дължина на веригата . Трябва да има само няколко бръчки в навеса , след като напрежението се регулира правилно .

My Oil пещ управление не работи

Използването на пещ на нафта е една алтернатива на традиционните естествени газови печки . Както всички печки , маслени печки използват термостат ефективно да кажа пещта кога да се включва и изключва

Περισσότερα >
Как да се изгради Wood Doll Мебели

Dollhouses са неизменна част в живота на един млад дете. Дали това е голяма дървена куклена къща или едно те ​​създаден с помощта на кутии за обувки и лента, всяко малко момиче има къща за кукли . Меб

Περισσότερα >