Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Павета >> Content

Driveway Block Кантиращи

Докато размера на издръжката алеята изисква зависи от вида на настилката , което имате, инсталиране блок кант е прост начин да се намали цялостната поддръжка. Блок кант спира навлизайки плевели и подобрява дренаж по протежение на алеята . Той също така акцентира форма на алеята чрез определяне граници. Проект

кантиране на алеята с фугорез блокове е прост процес , който призовава за естетически и практически съображения. Блок павета идват в широка гама от размери и стилове от земни червени и сиви каменни към бетонни блокове , които могат да бъдат обагрени в почти всеки цвят . Изберете блокове , които придават цвят и текстура на асфалт или бетон алеята . Ако сте кантиране чакъл алеята , използвайте дебели блокове , като добавената височината държи скалите от разсейване над поляната . След като изберете блокове , да реши дали да ги поставят край до край за по-отчетливо определение или страна до страна , за да акцентират широки криви.


Монтаж

Инсталиране блок кант е двустранен процес, част, която води до изкопаване окопи , полагане на основа от чакъл и определяне на блоковете на място. На изкопа трябва да бъде около 6 инча дълбоко плюс половината от дебелината на блоковете . Изсипете 5 - инчов слой на 3/4-inch чакъл в окопа да позволи подземен влага да избягат от под алеята и смекчаване на блоковете срещу щети от замръзване възвишаем . Задайте кантиране блоковете за период от 1 - инчов слой от хоросан или пясък , поставяне на страни един срещу друг. Опаковайте малък чакъл в пропастта между канта и тревата , и четка полимерен пясък между всеки блок .

От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/paving/1019095234.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.