Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Озеленяване Растения >> Content

Растения и Цветя, които привличат пеперуди и Колибри

Привличане на пеперуди и Колибри към вашия двор от растящите растения, които осигуряват нектара и храна за гъсениците . Колибри не могат да устоят на червени цветя , според Oregon State University Extension , но също са привлечени от пейзажа , когато видят, розови или оранжеви цветя. Изберете разнообразие на растения за вашата пейзаж да запази колибри и пеперуди идват отново година след година. Източна Red Columbine

Отличителните , ярки червени и жълти цветя с шпори , стърчащи във въздуха привличат Колибри да пируват с нектара вътре в тях . Клъстерите на цветя цъфтят от февруари до юли на multstemmed целогодишен . Източна червен кандилка могат да достигнат височина от два фута и се измерва един крак встрани. На три триделни листовките са широки 4-6 сантиметра покани кандилка duskywing бътерфлай да снасят яйца върху листата . Растението предпочита пълно слънце до частична сянка в кисела , добре дренирана , суха към влажна почва. Red кандилка се отглежда в Министерството на земеделието на растителна издръжливост Зони 3 до 8 на САЩ и е толерантен на студ, горещина и суша.


Butterfly Буш

Въпреки името на храст , това не е просто една пеперуда магнит ; Колибри посещават храста да отпивате от нектара прекалено . Храста на пеперудата може да достигне височина от 8 метра в Юга и 5 фута в Севера. A разнообразие с клонове като плачеща върба може да достигне до 12 метра, с разпространението на до 15 метра. Харди в USDA растителна издръжливост Зони от 5 до 10 , пеперуда храст е бързо развиваща се , може да се толерира високата влажност на Юга , топлината и сушата . Той умира обратно на земята в USDA растителна издръжливост Зони 5 и 6 по време на зимата, но отново се появява бързо през пролетта. Butterfly храст цъфти с плътни струпвания от червено - лавандула, лилаво, червено , светло синьо, розово или бели цветя от юли до август в пълен слънце области на ландшафта, с добре дренирана почва . Пеперудите , които посещават храст включват муцуна пеперудата , боядисани дама и червено адмиралът . Продажба и Наем на тромпет пълзящо растение

Големи количества нектар и ярко оцветени тръба с форма на цветя привличат пеперуди и Колибри от юни до септември. На 3-1/2 инча дълги Цветовете са оранжево , жълто- оранжево, червено или червено - оранжево, цъфтят в клъстери по върховете клонове . A гъста растеж на тъмно - зелени листа служи като фон за цветята. Дайте тромпет пълзящо растение стая да расте, тъй като достига височина от 35 фут . Тя понася неблагоприятни климатични условия , като студ, суша и топлина в USDA растителна издръжливост Зони от 6 до 10 . Тромпет пълзящи лози предпочитат пълно слънце и плодородна, влажна, добре дренирана почва .


Трус Аспен <Бразилски >

привличането на трус Аспен за пеперуди и Колибри е неговата листа . Лъскавите , малки , зелени листа създават покритие за широката опашка колибрито да строят гнезда, за малките си и да даде пеперуди, като hairstreak на райета и червени петна траур плащ , на място, за да снесат яйцата си . Листата се превръща злато , червено, жълто или жълто- оранжево през есента в USDA растителна издръжливост Зони от 3 до 7 . Трепет трепетлика достига височина от 35 към 50 крака с дълго стъбло и гладка, сиво- бяло до бяло - зелена кора, която става по-дебел с възрастта. Цъфти с сребристи реси от май до юни , в западната част на САЩ и март до април в Изтока. Aspens са верни дървета, могат да растат във всеки вид почва , включително скалист или плитка , в пълно слънце до пълна сянка и може да понася студено време.


От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-plants/1019092044.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.