Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Озеленяване Patios >> Content

Как да положи Patio Павета от Non - Правоъгълна Slate Стоун

Много хора гледат на вътрешни дворове , изработени от естествен камък, по-евтини алтернативи за закупуване на дялани камъни . Въпреки това, като се има предвид времето и допълнителни материали, необходими за инсталиране на не- правоъгълни каменни плочи , можете бързо да харчат само толкова, а може би и повече пари, отколкото ако беше инсталирана геометрични павета . Въпреки, че малко по-трудно да се инсталира , без правоъгълни шисти камъни струват по-малко , отколкото първоначално нарязани плоча и да се създаде повърхност вътрешен двор с повече индивидуалност , който допълва всеки открито пространство . С малко търпение , можете да проправи не- правоъгълни каменни плочи двор в една седмица или по-малко. Нещата ще трябва
Spade
мярка Tape
Level
Mechanical почвата пълнежът
Чакъл
Готови смески хоросан
количка
Water
Trowel
гумен чук
Съвместния инструмент на MarketBook.bg Покажи повече инструкции
е. 1

Изкопайте сайта на вътрешен двор в избраната дължина и ширина . Премахнете около 6 инча на почвата вътре в сайта на вътрешен двор , за да оставите достатъчно място за по-дебели плочи плочи. Подравнете терена, във вътрешността на разкопките чрез премахване на високи точки и след това се уплътни почвата с механична почвата пълнежът .

2

Поставете 3-инчов слой чакъл вътре сайта на вътрешен двор . Компактен слой от чакъл с механична пълнежът да се създаде стабилна основа за шисти плоча вътрешен двор .


3

Задайте първата плоча на мястото си в единия ъгъл на сайта на вътрешен двор . Опитайте се да използвате плоча с ъгъл 90 градуса можете да зададете флъш в ъгъла на изкопаната сайта вътрешен двор . Включете плочата , така че най-плоската страна сочи нагоре .

4

Наблюдавайте как първата плоча лежи вътре в сайта на вътрешен двор . Искате плочата да настроите почти перфектно ниво и с между ½ и един инч от скала стърчи над нивото на околната почва . За да се постигне това Равните височини и височина , може да се наложи да добавите още чакъл под части на плочата за изграждане на плочата до нивото и желаната височина.

5

Използвайте гумен чук, за да се включи камъка шисти на мястото на чакълен слой. Продължи да се създаде камъни на мястото си по време на изкопаната сайта вътрешен двор , оставяйки празнини не по-широки от един инч. Може да се наложи да сглоби по-малки скали , за да се поберат около форми в по-големи скали. Попълнете под плочите , колкото е необходимо да се изгради повърхността на вътрешен двор до височина на ниво. Това може да отнеме толкова, колкото 15 минути за всеки камък и е най- отнема време стъпка в процеса .

6

Смесете една партида или хоросан в количка за по-лесно почистване , изхвърляне и транспорта. Смесете готова смес хоросан на прах с вода , в съответствие с инструкциите , включени в опаковката.

7

Използвайте мистрия да прилага хоросан в малките пролуките между камъните шисти . Избършете излишния хоросан с влажен парцал и да използват съвместно инструмент за изглаждане на замазката надолу в пукнатините.


От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-patios/1019018603.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.