Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Цветни лехи и Specialty Gardens >> Content

Как да атмосфероустойчиви изкуствени цветя & усилвател ; Растения

< P> Изкуствени растения и цветя са големи възможности за тези, които не разполагат с зелен палец. За външен де, най-добре е да се търсят изкуствени растения, които са предназначени за работа на открито дисплей. Тези растения идват от фабриката с техните листа , покрити с атмосферни влияния . Ако вашите изкуствени растения и цветя са направени за вътрешна употреба , те могат да бъдат водоустойчива . Всяка спрей плат защитно произведен за патио мебели ще работи . След като листата са покрити , те ще се изправи срещу най-лошото на времето трябва да хвърлят по тях.
Което ви е нужно
Fabric защитно
Плат

Сешоар
Царевично брашно

Инструкции
1 < р > Dust свободно отломки на разстояние от изкуствен растението. A сешоар разположен на ниско е ефективен инструмент, ако имате или удължител, използвайте флакон със сгъстен въздух. За по-малки външни растения , попълнете голяма чанта с 1/2 чаша сол или брашно . Потопете растението и го разклаща в продължение на 90 секунди. Солта и царевично брашно ще усвои всички хлабав отломките .

2 < р > Избършете всеки вкопчване отломки на разстояние с помощта на кърпа, напоена с разтвор от равни части вода и бял оцет.

<Бразилски > 3 < р > зеленина Герб на централата със защитен слой от плат spary . Герб на листата в съответствие с инструкциите на производителя. Оставете козината да изсъхне и нанесете втори слой .

От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/flower-beds-specialty-gardens/1019131106.html
авторско право © у дома градина Всички права запазени.