Home & Garden >> у дома градина >> Landscaping & Outdoor Building >> Decks & Patios >> Content

Как да се мотае Сгъваеми щори да блокира Слънцето на Веранда

мъчително горещо слънце стрийминг в предверието може да ви ограбят на насладата , която получавате от седи отвън. Осигурете си възможност за предпазване на слънцето чрез инсталиране сгъваеми жалузи в отвора на верандата си . Сгъваеми щори слайд отворени и затворени заедно песни в подобна на акордеон модата, позволявайки ви лесно да блокира или да разкрие на слънцето. Когато се използва за блокиране на слънцето , капаците на прозорците също ще си къща охладител през лятото , за да помогнете да се намали нуждата от климатизация . Сгъваеми щори обикновено идват с всички необходими монтажни hardware.Things ви е нужно
Hacksaw
Пробийте MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Нарежете на пистата, за да съвпаднат с ширината на откриването на верандата , ако е необходимо , с ножовка .

2

Поставете обесването на затвора и плъзгащи хардуер в релсите. Позиционирайте спирките в центровете на коловозите , следвани от превозвачите на колело на затвора . Поставете на осовите гнезда в краищата на релсите.


3

Screw горната релса на затвора по оста на вътрешния ръб на върха на откриването на верандата , шофиране винтовете през предприсъединителния пробити отвори . Завийте долната релса по дължината на оста на вътрешния ръб на дъното на отвора на верандата .

4

Завийте пантите на страничните ръбове на капаците , ако производителят не ги е приложен. Закрепете пантите в предварително пробити пилотни дупки. Ако няма пилотни дупки , задръжте долната панта 11 инч от дъното и горната панта седем инча от върха . Маркирайте дупките за винтове с молив и пробийте вашите собствени пилотни дупки. Може да се наложи да бъдат свързани с панти панелите на затвора.

5

Прикрепете плочите с щифтовете , които се вписват в скобите осовите и задръжте кепенците на мястото на горната и долната външните ъгли на щори. Закачете куките , които се вписват в и се плъзгат по дължината на горната линия до върха, вътрешните ъгли на кепенците . Поставете щифтовете , които се вписват в долната релса на дъното , вътрешните ъгли .

6

Повдигнете капаците и да зададете долните щифтове в осовите гнезда в краищата на долната релса . Натиснете надолу и промъкнат топ щифтове в осовите гнезда в краищата на горната част на пистата . Slip щифтовете на дъното , вътрешните ъгли в долната релса .

7

Свържете куките в горната част, вътрешните ъгли на капаците на носителите на колелата в горната релса .
<Бразилски >От:http://bulgarian.98905.com/landscaping-outdoor-building/decks-patios/1019088873.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.