Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> House Cleaning >> Content

Премахване на твърда вода Задържането в Stainless

неръждаема стомана е устойчив на корозия , издръжлив метал, използван , за да създадете няколко продукта през целия си дом, от уреди за съдове за готвене и ножове . За съжаление, когато неръждаема стоманени продукти се почистват редовно с чешмяна вода , те могат да станат оцветени и притъпили от магнезий, вар и калций намерени в твърда вода . Премахване на неугледни , мръсни петна , създадени от твърда вода с безопасни продукти, които не могат да повредят или надраскат неръждаема steel.Things ви е нужно
1/2 супени лъжици. мек сапун ястие
дестилирана вода
Меки кърпи
содата
1/4 чаша бял оцет в
Покажи повече инструкции
е. 1

Създаване на смес от 1/2 супена лъжица от мек течен препарат за съдове и 3 чаши дестилирана вода. Разбъркайте , за да размесите мек почистващ препарат , който не съдържа оцветители или парфюми , във водата.

2

Навлажнете мека кърпа със сместа , и избършете определяне на неръждаема стомана , прилагане на натиск , ако е необходимо . Ако петната твърди водни продължават , продължете към следващата стъпка.


3

Създаване на пюре с 1/2 чаша сода за хляб и 1/4 чаша бял оцет. Разбъркайте съставките и добавете повече сода за хляб , ако е необходимо , да се сгъсти пастата .

4

Нанесете тънък слой от пастата директно върху трудните петна твърди вода . Оставете пастата да остане в продължение на пет минути, преди да го избърса с влажна кърпа.

5

Навлажнете отделна мека кърпа с дестилирана вода , и обърше всяка останала остатък. Подсушете неръждаема стомана с мека кърпа, за да се предотврати марка вода и ивици .


От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/house-cleaning/1019086835.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.