Home & Garden >> у дома градина >> Housekeeping >> Начало Организационния >> Content

Cast Iron Clawfoot Tub Идентификация

Clawfoot вани за първи път в средата на 1800 . Изградени са от желязо с покритие порцелан , тези вани са масово произвеждани от JL Mott Iron Works Дружеството. Вани са били облагодетелствани , докато те бяха постепенно заменени от вградени и пиедестал вани в началото на 20 век. Днес , clawfoot вани са намерени в престижна бани и свързаните с простор и луксозни бани. Новите вани са изработени от лек акрил и са на разположение в броя на цветовете . Наименование на производителя или Logo

Изследвай ваната за името на производителя или лого. Един често се появява на страницата на някой отвън или вътре , в зависимост от това къде е направена ваната. Ако това не може да бъде намерен , търси идентификационен номер мухъл. Това е най-вероятно от долната страна на ваната , но номера понякога са поставени близо до кранчето или кранчето . Номерът на мухъл ще помогне да се идентифицират , когато и където ваната е направено , и на дружеството име.


Tub Удобства

Обърнете внимание на вида на джантата . A валцувани джантата беше най- обикновено се произвежда и най-малко скъпи за производство . Някои clawfoot вани носели повече оригинален дизайн и са по- скъпи за производство . Докато липсата на масово произвежданите валцовани джантата не може да означава, ваната е много по-стара , тя показва по-висока себестойност на продукцията . Това , от своя страна , означава, че ваната е била предназначена за по-голям мащаб дома и закупени за по-висока цена .

От:http://bulgarian.98905.com/housekeeping/home-organizing/1019017058.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.