Как да спечелим тайници

Той винаги е добра идея да се прикрие важни документи и вещи . Никой не е в безопасност от престъпност. Вие дори може да бъде уверен, че вашата система за сигурност ще пази крадци , но какво да кажем за посетителите на вашия дом? Изграждане на скрита отделение за съхранение на ценности има смисъл за много reasons.Things ви е нужно
Cordless бормашина с винтови бита
Tape мярка
Pencil
Гипсокартон видяха
ниво
2 - от Карпентър -4 инчов дървен материал
Skill , кука или ръчен трион
ниво Torpedo
Четири винтове за дърво в
Покажи повече инструкции

1

Трейс гърба на аптечката , по протежение на стената , с вашия молив. Сега го отвори и виж вътре за неговите монтажни винтове. Ако отвора за винтове на кабинета имат ключалка форма , можете да го плъзнете нагоре и извън неговите монтажни винтове , когато ги разхлабете с вашата безжична бормашина . Ако не , да ги развийте от стената и да зададете на кабинета на пода .

2

предизвестие, когато отвора за винтове на кабинета се появяват в рамките на вашата молив граница. Това е мястото, на вертикалните шипове зад сухото строителство . Рап стената с кокалчетата между тези винт дупки, за да разберете къде започва кухото пространство краищата и вътрешния ръб на всяка сглобка . Отбележете тези точки с молив. Братства обикновено са разположени 16 инч на център от всеки друг.


3

Използвайте вашето ниво и молив, за да начертаете квадрат няколко инча в рамките на границата на молив ви проследи в Стъпка 1 . Този площад трябва да се подредят със знаците сте направили в Стъпка 2 . Center въздушното мехурче от нивото преди да се направят вертикални и хоризонтални линиите си , за да се уверете, че те са прави . Сега използвай гипсокартон трион за изрязване на площада просто проследи и го махна от стената.

4

Измерете разстоянието между болтовете , където си е дупка , и сложи белег върху предните и задния ръб на вашия 2 - от - 4 при тази дължина . Използвайте ниво, за да начертаете права линия между марки и нарязани по него с триона . 2- от - 4 следва да бъде достатъчно дълго, за да имат плътно хоризонтален баланс между шипове .

5

Поставете рафта на 2 - от -4 просто разрязани на дъното на квадратен отвор в стената и го избута в хоризонтално положение между шипове . Поставете вашето ниво торпедо в началото на това и се регулира краищата на рафта , докато балонът на нивото е центрирана .

6

С вашата безжична бормашина, винт на рафта 2 - от -4 на гърба на кутията . Използвайте два винта от лявата страна , две повече от дясно и ги минете през шелф и в шипове под ъгъл от 45 градуса . Поставете вашите ценности на рафта и рестартираме аптечката за покриване на дупката си .

Защо ти е GE съдомиялни Прегряването

? В повечето случаи , миялна машина не трябва да се прегрява , когато се използва правилно. Въпреки това, ако GE съдомиялна машина е прегряване , няколко възможни причини могат да съществуват - от вът

Περισσότερα >
Какво е Тайгър Maple

? Tiger клен е екзотична твърда дървесина с отличителен вълниста или къдрава модел, който може да приличат на тигрови ивици. Също известен като къдрава клен или пламък клен , трайност тигър клен и нег

Περισσότερα >