Как да Промяна на комбинацията за Safe

Промяна на комбинацията за безопасно , преди да го използвате, за да се осигури ценности . Сейфове са изпратени на продавачите с комбинация една фабрика, която е еднаква за всички сейфове от определен модел . Това позволява на търговците на дребно се отварят шлюзовете за показване . Производителите го оставят на потребителите да изберете комбинация и да го пазят в тайна . Детайли за промяна комбинация ще варира за различните модели , но основната процедура е подобна на очертаните инструкциите за Chubb заключване три колела. Можете да промените комбинацията по всяко време , за да са сигурни, че са защитени ценности . Инструкции

1

Кои са марките за откриване и смяна на ключалката. Chubb Lock и Safe използва стрелка в горната част на кръга на знака на отваряне и линия само на ляво или дясно на стрелката за маркировката за промяна.

2

Отворете вратата на сейфа и хвърлянето заключващите болтове в изнесеното си положение . След като комбинацията се набира чрез марки на промяна той ще бъде премахнат .


3

Завъртете комбинация копчето обратно на часовниковата стрелка , докато на първия брой е преминал марки на промяна три пъти . Линия първото число с марки на промяна на четвъртия революция. Chubb използва 10 , 20, 30 за комбинацията фабрична настройка за триколесните брави .

4

Завъртете по часовниковата стрелка , докато второто число е преминал марки на промяна два пъти. Линия до второто число с марка промяна на третия революция.

5

Завъртете обратно на часовниковата стрелка , докато третото число преминава марка на промяна веднъж. Спрете, когато на третия брой подравнява с марки на климата върху втората ротация .

6

Slip клавиша за промяна в гърба на ключалката. Завъртете я четвърт оборот в обратна на часовниковата стрелка посока. Да създадат нова комбинация с последната цифра е по-висока от 25 .

7

Dial новата комбинацията като използва знака за промяна , точно както това е направено за стъпки 3 , 4 и 5 . Съхранявайте трети номер върху промените марки и завъртете ключа за промяна на въртене четвърт обратно по посока на часовниковата стрелка. Новата комбинация сега може да се използва за отваряне на сейфа.

Как да намерите това, което Year My Guitar SAMICK е създадена

Няма лесен метод за идентифициране коя година е направена вашата SAMICK китара. Има още няма опознавателни знаци , различни от сериен номер, и че сам не помогне с установяване на възрастта . Най-добри

Περισσότερα >
Как да се изострят абрихт ножове

Има много различни ръчни рендета за различни цели, но всички те споделят една обща черта : длето -образно острие. Острието на ръка ренде е оформен като рампа, която позволява на острието да се намали

Περισσότερα >