Home & Garden >> у дома градина >> Home Safety >> Начало Алармени системи >> Content

Как да програмирате Alarm System

< р > Алармени системи са програмирани с конкретни кодове , дадени или избрани от потребителят , за да се активира и дезактивира . Кодът може да бъде някъде между 09:55 номера. Системата не може да бъде единствено програмиран от собственика , за да се предотврати увреждане и трябва да се прави със знанието и помощта на компанията , който следи системата. Компанията може да получите достъп до системата от местоположението им наблюдение и на кода може да се промени само когато те настроите системата да се програмира .
Което ви е нужно
телефон

Инструкции
1 < P> Обадете се на компанията и да поиска да говори с един техник , който може да помогне с програмиране ( собственик на потребителя може да има този брой е посочена) . Кажи техникът си адрес.

2 < р > Отговори на въпроса проверка техникът да сте сигурни, че сте собственик . Въпросът може да бъде номер на социална осигуровка , или предварително определен въпрос , създаден по време на инсталацията. Световния съюз 3 < р > Следвайте указанията на техник след проверка на самоличност. Въведете текущия код в интерфейса на системата , когато иска (това може да се наложи да се прави два пъти). Въведете новия код, за да се програмира в когато техникът пита . Натиснете "Enter", когато сте готови. Останете на линия, с техника и тества нова аларма код, за да се гарантира правилното функциониране .

От:http://bulgarian.98905.com/home-safety/home-alarm-systems/1019130477.html
авторско право © у дома градина Всички права запазени.