Home & Garden >> у дома градина >> Home Safety >> Начало Алармени системи >> Content

Как да се наблюдава дома си по интернет

Създаване на система за наблюдение на дома си по интернет е толкова лесно, колкото създаването на уеб камера. Технологията е подобна, но със система за наблюдение на дома дистанционно вие ще бъдете в състояние да наблюдават различни аспекти на вашия дом сигурност от всяка точка , че има интернет access.Things ви е нужно
камера
контролер или шлюз
интернет връзка
хостинг план за видео фуражи MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Магазин за система . Много различни компании предлагат много и различни пакети за различни бюджети. Разгледайте из интернет за системи за наблюдение на интернет , за да намерите този, който отговаря на вашите нужди.

2

получите това, което ви трябва. Пакети ще са различни, но основните стъпки ще бъдат едни и същи за всеки от тях. Когато си купувате комплект , то трябва да включва най-малко една камера , софтуер и контролер система.


3

Регистрирайте се с вашата компания. Една добра компания ще предостави на уеб сайт за вас , която ви дава достъп до вашата система. Вход към сайта им и за услугата , която е свързана с вашия продукт изглежда . Шансовете са вече регистрирани , когато сте купували комплекта.

4

инсталирате софтуера. Използвайте диска, който дойде с вашия комплект за да инсталирате софтуера на вашия компютър. Уверете се, че компютърът може да се справи хардуера и има достъп до интернет.

5

Свържете контролера на системата. Това е мозъкът на операцията. Намери отворен електрически контакт за него и след това го свържете към вашия компютър. Възможно е да има допълнителни драйвери CD , че ще трябва да използвате, за да го изправи на вашия компютър.

6

Свържете вашите камери. Позиционирайте вашите камери , така че те са в обхвата на контролера (или рутера , ако ще безжична) и да имат достъп до магазините . Уверете се, че те имат добра , безпрепятствена гледка. Свържете тапите към контролера и след това изпълнете съветника за Detect Камери с вашия системен софтуер контролер.

7

Настройте интернет фуражи. Позовават на системи за вашите инструкции, за да разберете как да получите вашия фуражи в интернет. Там обикновено е съветника за настройка за това , или можете да намерите кратки инструкции за настройка на страницата, където сте се регистрирали вашия продукт.

8

Вижте вашата система за домашно сигурност. Влезте където си видео фуражи се хоства от вашия уеб браузър, за да се уверете, че всичко работи добре .


От:http://bulgarian.98905.com/home-safety/home-alarm-systems/1019082472.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.