Как да инсталирате врати Сензори за Alarm System Security Начало

Как да инсталирате врати Сензори за Alarm система за домашно сигурност . Шансовете са , крадец ще ходим точно през една задна врата или буря врата да спечелят влизане в къщата си. Ако инсталирате вратата датчици за алармената система за домашно сигурност , няма да попречи на крадеца от отваряне на вратата, но ще направи крадец план. Повечето комплекти сензорни врата имат основна единица, която препредава информацията към системата за сигурност в съчетание с набор от магнитни switches.Things ви е нужно
вратата датчици
инструменти MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
<Бразилски> 1

Изберете вратата, която ще има датчик за врата. Почистете вътрешната повърхност на вратата , така че е свободен от всякакви замърсявания или лепкав . Също така почистване на района на стената, където имате намерение за поставяне на основния модул на комплекта за сензор на вратата .

2

Събери отвертка , електрическа бормашина и молив дърводелски , както и на ниво. Може да се наложи по- търсач родословни и /или гипсокартон котви.


3

Използвайте визьора на мъжкото да намерите родословна най-близо до горната част на рамката на вратата , колкото е възможно . Ако не можете да намерите родословна , ще трябва да се използват котвите гипсокартон да се направи сигурно закрепване към стената.

4

Задръжте основния модул на датчик на вратата до стената. То ниво, а след това марка , когато горната част на устройството е на стената с молив на дърводелеца . Също марки местоположението на отвора за винтове на единицата на стената.

5

Drill пилотни дупки за винтовете. Ако не сте пробиване в родословна , правят дупки за котвите гипсокартон вместо , след това поставете дюбелите в стената . Завийте устройството към стената.

6

Избери си място на вратата и на рамката на вратата , за да инсталирате магнитни превключватели. Ключовете трябва да бъдат поставени така, че те ще влязат в контакт един с друг , когато вратата е затворена и контакт е счупен , когато вратата се отвори.

7

Mark местоположението на магнитни ключове и пробийте пилотни дупки. Прикрепете магнитни превключватели. Сега , да настроите системата си за домашно сигурност да признае сигнали от новоинсталираните сензора врата.

Как да Промяна на електрическата крушка в GE профил Микровълнова Над печката

GE Профил над най- печката микровълни са наистина два уреда в един , тъй като те също съдържат отдушник качулка , която се изисква от повечето строителни кодове, за да бъде инсталиран над печка. Комфо

Περισσότερα >
Как да се определи Milk Paint

Мляко боя е нетоксичен много издръжлив боя, която е била използвана в продължение на векове . Тя е изработена от прости съставки - мляко , хидратна вар и пигменти - и е един добър проект за всеки, инт

Περισσότερα >