Home & Garden >> у дома градина >> Home Safety >> Начало Алармени системи >> Content

Как да Break Lock волан

То може да бъде жалко , но от време на време се случва : сте загубили ключовете за заключване на вашия волана. Шансовете са , вие сте били с помощта на популярен устройство, наречено "The Club" . Местната полиция не може да отключите волана на вашия автомобил , без да махате волана , и от време на време , дори и това не е възможно . A ключар може да бъде отговорът , но услуги като това ще ви струва до $ 75 или повече . Lucky за вас, има начин да решите този проблем за yourself.Things ви е нужно безплатно A кутия течен фреон или течен азот (ако фреон е недостъпна )
Прикаченият файл се използва за инжектиране на фреон в кола & # x2019 ; и климатик безплатно A тежкотоварни найлонова торбичка
Hammer
Предпазни очила
тежки работни ръкавици MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

пуснати на ръкавици и очила MarketBook.bg: 2

Pull или развийте болт от края на прикачения файл (той ще прилича на стъблото вентил на гума ), преди да го прикрепя към кутията .


3

Дръжте накрайника встрани от лицето и тялото . Трябва да свържете привързаност към кутията на фреон . Когато го направите, фреона насилствено ще бъде изваден от кутията . Уверете се, че да се насочете накрайника директно в ключалката на клуба. Вие ще видите тежък лед застрояване в и около ключалката.

4

Изхвърлете може веднага в найлонова торбичка .

5

Вземи чука и удари Iced - над заключите насилствено . То се счупи на парчета , които се разпределят на клуба и отпускай колона волан .


От:http://bulgarian.98905.com/home-safety/home-alarm-systems/1019082455.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.