Home & Garden >> у дома градина >> Home Safety >> Начало Алармени системи >> Content

Как да Wire А Home System Security

Начало системи за сигурност могат да бъдат скъпи , но ако сте в състояние да направи по-голямата част на инсталацията работи себе си, можете да спестите пари в тази област. След това можете да използвате парите, които би трябвало да плати, за някой, който да направи окабеляването да си купите по-скъп , по-добра работа за домашно сигурност system.The окабеляване е свързан след компоненти - сирената , а вратите и прозорците ключове - ; са били инсталирани . Това трябва да бъде направено first.Things ви е нужно
Тел
нож или друг проводник източване инструмент
Staples
Телени видеоклипове
Hammer е.
Покажи повече инструкции

1

Намерете частта от стаята, която е най-далеч от сирената .

2

Намерете двужилен кабел, който се използва за ключ влизане за откриване на контура . С помощта на нож или проводник източване инструмент , излагайте около три четвърти инч от краищата на кабелите ( не трябва да има два ) .


3

Прикрепете всеки проводник край на свой ​​собствен терминал винт един , който се намира на страницата на някой превключвател или врата кабел.

4

Route кабела какъвто и да е устройство може да е следващия по ред (като превключвател магнит) . Не режете кабела!

5

На следващото нещо, което ще трябва да се свързвате кабели към , нарязани на проводниците рамо до рамо (това е меден цвят проводник ) само няколко инча надолу . Не забравяйте, че само искате да отрежете меден цвят проводник .

6

Expose около три четвърти инч от тези кабели ( медно покритие такива) и след това се свържете с винтовете на клемите на превключвателя.

7

Повторете стъпки от 2 до 6 за останалите входни - откриване на ключове и противопожарни сензори .

8

Стартирайте двужилен кабел до мястото, където се намира сирената задна планка .


От:http://bulgarian.98905.com/home-safety/home-alarm-systems/1019082441.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.