Как да Alarm Louvered Windows

Окабеляване прозорец със сензор позволява на алармената система за откриване, когато на прозореца се безпокоят. Съществуват редица начини да се прилагат сензори на louvered прозорец , така че могат да бъдат защитени от алармена система . Процедурите са ясни и , с малки разлики , подобни на инсталиране на сензори на прозорци , които се отварят вертикално или хоризонтално. Вие ще трябва инструменти , общи за повечето домакинства и алармени датчици , може да получите от същия магазин или търговец на дребно за сигурност, която е предоставила алармени system.Things ви е нужно
плоча Sensor
Sensor получаване плоча
Саморези-винтове <Бразилски> Филипс отвертка
алармена система окабеляване
контролен панел
Vibration сензор
Безжичен сензор плоча
Безжичен приемник табела
Батерии
Безжичен контролен панел на MarketBook.bg Покажи повече инструкции

1

Завъртете копчето на louvered прозореца, за да го отворите леко . Поставете сензор плоча срещу вътре долния ръб на отворения прозорец . Завийте плаката на сензора до прозореца с винтове за дърво с помощта на отвертка Филипс .

2

Поставете сензор получаване плоча на louvered ръба дограма , срещу плоча на сензора. Завийте приемната плоча сензор на рамката с винтове за дърво с помощта на отвертка Филипс . Затвори прозореца.


3

Изпълнете проводниците , прикрепени към сензора получаване плоча до контролния панел на алармена система . Въведете паролата на клавиатурата на контролния панел, за да разоръжи алармената система . Тел проводниците от датчика получаване плоча до входа на контролния панел . Въведете паролата отново, за да се превъоръжи алармената система .

4

Извадете подложката на хартия от залепващата страна на сензора за вибрации. Поставете залепващата страна на сензора към стъклото на затворената louvered прозореца . Стартирайте окабеляването от датчика за вибрации контролния панел на алармата . Изключване на алармата в контролния панел , прикрепете кабелите към входовете на контролния панел и се превъоръжава системата.

5

Завъртете лоста обратно на часовниковата стрелка , за да отворите прозореца louvered толкова широк, колкото може да влезе . Завийте винтове за дърво през отворите безжичен сензор плоча поставени срещу дъното извън ръба на прозореца в концерт с безжичен приемник плоча завинтва върху вътрешния ръб на рамката на прозореца , срещу безжичен сензор плоча .

6

Затворете прозореца louvered чрез завъртане на лост по часовниковата стрелка . Поставете батериите в отделението за батерията на безжичния предавател, прикрепен с жици към безжичния приемник плоча . Завийте предавателя към стената , под перваза на прозореца , използвайки винтове за дърво и отвертка Phillips .

7

Натиснете бутона "Sync " на двете безжичен контролен панел и безжичен предавател , за да ги синхронизирате заедно.

Защо не Ще Evaporator Fan работата на My Side -By - Side Хладилник

? Ако вентилатора на изпарителя не работи на твоя страна до рамо хладилник, вентилатор може да е много силен , или лед може да започне да се развиват върху интериора на хладилник или фризер . Има няко

Περισσότερα >
Как да Reupholster Офис мебели

Как да Reupholster офис мебели . Понякога вашия офис просто се нуждае от нов вид. Можете да добавите нов живот на уморен , стар изглеждащ офис мебели , като просто го претапициране . Това е много по-л

Περισσότερα >