Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Стена ремонт >> Content

Как да Гипсокартон Over Конски Гипс

Конски гипсови стени са исторически детайл, който понякога може да се намери в по-старите домове. Край на конски косъм , след като е бил използван като агент свързване с по-старите форми на мазилка. Докато те имат по- старомоден чар, ако тези стени са напукани или пълен с дупки , ремонт на тях може да е вън от въпроса . Можете просто да добавите гипсокартон върху гипсова стена , но ще трябва да минат няколко допълнителни предпазни мерки, за да се увери , че работата е свършена properly.Things ви е нужно
Stud - търсачка
Молив
Dropcloths < Бразилски> Въртящи винтове ( 2 инча)
Пробийте
Въртящи панели
Гипсокартон лента
Съвместния съединение
Hand блок Сандер
Fine - шкурка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции < Бразилски>
1

Намерете шипове в помещението , което може да се направи с електронен родословни - търсач . Насочете устройството към стената и марки , където болтовете са разположени с молив . Това ще работи, ако стените са зидария.

2

Prep сайта. Остави dropcloths и отстранят всички мебели от района. Tape кърпите в място, където да държат праха от Първи между тях и подовата настилка .


3

Нарежете панели гипсокартон да се поберат . Въртящи обикновено идва в 4 - с -8 -футови панели. Определете колко панели ще се нуждаете. Например , ако стената е на 10 фута от 8 фута , ще трябва три панела . Нарежете на панелите да се поберат с нож . Резултат на предната страна , огънете панел назад , за да го пробие , а след пробив през хартията с битовите си нож.

4

Hang сухото строителство . Може да се наложи да имаш приятел да ви помогне , тъй като гипсокартонени плоскости са тежки . Поставете 2 - инчови гипсокартон винтове ( ако стените са зидария , използвайте зидария винтове вместо ) в шпилките с 12 вертикални инча между винтове. Затегнете всеки винт , докато главата на винта просто трапчинки повърхността на сухото строителство . В горната част на главата на винта трябва все още да е видимо и не потъва прекалено навътре в сухото строителство .

5

лента на разстояние от съвместни шевовете. Използвайте гипсокартон лента - самозалепваща лента работи най-добре - и лента на разстояние всички гипсокартонени стави . Натиснете лентата на твърдо .

6

Нанесете съвместна съединение над лентата. Използвайте шпакла или гипсокартон нож , и нанесете тънък слой от съвместното съединение върху цялата част на лентата . Разширете ръбовете навън леко . Изстъргва излишния с острото на ножа. Нека съединението определен за най-малко два часа.

7

Sand съединението надолу. Имате нужда от гладка и равна повърхност за вашата стена. Използвайте блок Сандер ръка с фина шкурка , и отиде над цялата съвместна съединение да го изглади . Стената вече е готов да завърши .


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/wall-repairs/1019078621.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.