Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> вентилация >> Content

Как да се чисти на огнища Vents

вентилационните дюзи в дома си вземат горещия въздух от вашия пещ и ще ви даде топлина. Ако сте любители на въздуха във вашия дом се превърна запушен или си намери себе си кихане много , може да искате да се изчисти отворите от вашия пещ. Много потребители вярват , че те трябва да се използва професионално почистване на екипажа да почистите си отвори пещта. Можете да си свършат работата с общи инструменти, намерени около home.Things ви е нужно
мярка Tape
отвертки
Ножици
пластмасови листове
Vacuum
Whip кабел
Agitator четка MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

1

Използвайте ролетка за измерване на дължината на каналите на вашия пещ. Това ще дойде по-удобно , когато трябва да се определи дължината на камшика кабел и диаметъра на четките .

2

Започнете с отворите в дома си . Използвайте ролетка за измерване на дължината на вентилационните отвори в дома си. Използвайте ножици за рязане на пластмасови листове , достатъчно големи, за покриване на вентилационните отвори в дома си .


3

Премахнете всички отвори , от вашия дом . Използвайте отвертка, за да развиете винтовете , държащи отвори на въздуховодите . Напълнете мивката с вода и да изложат на вентилационните отвори , за да ги накиснете .

4

Покрийте вентилационните отвори с пластмасови листове и да използвате лента, за да ги държи на място . Определяне на отдушника , който е най-близо до вашия отдушник пещ.

5

Изрежете дупка в пластмасов лист на най-близкия до вашия пещ отдушник отдушник . Свържете едно от приложенията на вакуум за вакуума и след това я поставете в отвора се порежете .

6

Свържете кабела камшик и четката за агитация за пробиване на ръка и след това го плъзнете през същата дупка . Включете прахосмукачката и да погледне към другите отвори , за да видите дали те са били обтегнати . Ако е така, тогава имате право размер на всмукване.

7

Дръпни спусъка на учение, за да започне четката за агитация . Това ще освободи всички от отломките във вашите въздушни отвори , за да ги изчисти и да донесе отломките от вентилационните отвори на пещта .


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/ventilation/1019078311.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.