Как да се добави една висока стена Върни Vent

връщане Висока стена отвори не трябва да са грозни повече. Има голямо разнообразие от отдушник покрива на разположение, които ще съответства на интериора на вашия дом . Обезвъздушители обикновено са изработени от евтини и непривлекателна стомана и боядисани с неутрални цветове, промишлени . Месинг, мед и неръждаема стомана, метални решетки сега са на пазара и са много популярни с направи си yourselfers.Things ви е нужно
Гъвкав въздуховод
Saw
Metal отдушник кутия
2 от 4 дървени дъски
тиксо
Nails
пластмасови връзки
Hammer
Ножици
Cordless бормашина
Алуминиева лента
винтове
Plastic ребро
Изолирани борда канал
Ролетка
Mastic лепило цимент
Paintbrush

Покажи повече инструкции
е. 1

Вземете само областите на въздуховоди , които са повредени , за да бъдат отстранени. След като сте отстранили тръбопроводът , можете да започнете да прикрепите металната кутия отдушник .

2

Издърпайте тръбата с низ до отвора за обезвъздушаване и с пластмасови връзки придават на родословна на всеки няколко метра , така че виси здраво.


3

Запечатайте нов канал за отдушника на място с пластмасови връзки . Закрепете здраво , тъй като гравитацията ще дръпнете шнур тръбата надолу.

4

Clip пластмасовите връзки в края и се използва алуминиева лента, за да запечата всичко здраво. Вие ще трябва да се излъска с пластмасова ребро .

5

Дръжте нов отдушник на място с дървена рамка . Измерете отвора точно нарязан на две от 4s , довърши рамката заедно и след това довърши рамката в отвора за обезвъздушаване .

6

Попълнете пропуските в стената с изолиран проводник борда . Вие ще трябва да се намали на борда да размер.

7

Подгответе се да запечата отдушника с мастика лепило цимент , за да се предотвратят всякакви въздушни течове. След като цимента е изсъхнал , сменете скарата .

Електромагнитен вентил Спецификации

Електромагнитен пилотни вентили са малки устройства, които ефективно и ефикасно компресиране на въздух , вода и хладилни агенти , за да се постигне максимално налягане и поток на филтриран въздух и во

Περισσότερα >
Как да направим книга маше Мебели

Тъй като това е направено от стари вестници , хартия маше е екологично устойчива форма на изкуство . Можете да оформи нещо от хартия маше , и резултатът е достатъчно силна, за да бъде използван като м

Περισσότερα >