Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> вентилация >> Content

Как да се справим с влажна House

влажни къщи могат да привличат насекоми , насърчаване на мухъл и плесен , и да причинят дърво, за да изгние. В допълнение към увреждане на структурата и естетическата стойност на вашия дом, тези проблеми могат да влошат алергии. Ако нивото на влажност е над 50 на сто , можете да направите няколко прости промени в начина на живот , за да го намалят . Един идеален дом има относителна влажност от 45 percent.Things ви е нужно
Hygrometer
Dehumidifier

Покажи повече инструкции
е. 1

Проверете нивото на вашия дом - влажност с влагомер . Можете също така да определите дали нивото на влажност е твърде висока , наблюдавайки подове и прозорци ; ако вашите прозорци са слана или конденз през зимата или ако вашите дървени дъски разделят , трябва да се намали влажността.

2

Включете баня и кухня вентилатори , когато къпане , вземане на душ или готвене да се премахне излишната влага .


3

Инсталирайте и използвайте фенове климатични или тавани , за да циркулира въздух. Ако използвате централна климатична инсталация , инсталирайте отдушник в най- влажните части на дома.

4

Проверете вашите кранове, тоалетни и тръби за течове и ремонт на всички, които ви намерят.

5

Огледайте улуци и дъждовни чучурите около вашия дом . Разчистете отломки , за да се предотврати вода от обединяване и поставете отворите чучура далеч от основите си .

6

Огледайте почвата около дома си . Той трябва наклон далеч от дома си , позволяват на водата да се оттече от фондацията. Избягвайте overwatering трева и растения.

7

Изпълнение на устройство за изсушаване на влажни части на дома и изпразнете тавата вода на дневна база .

8

Намаляване на водните пари чрез намаляване на вана и душ пъти , наблюдавайки готвене да се предотврати свръх кипене и използване на пералната машина пестеливо.


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/ventilation/1019078102.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.