Как да Премахване на Metal Камина Chimney От Roof

Ако имате несъществуващата или спящ камина или woodstove в дома си, или изоставени комини от нагревателен уред , който вече го няма , можете да направите малко повече пространство в дома си и да се намали шансовете за теч в вашия покрив , като издърпате навън комина . A метален комин е много по-лесно да се отстранят от зидария комин. Нещата ще трябва
Стълба
отвертка
Claw чук
скрап борда
Пробийте
10 винтове, 2инч
шперплат, приблизително 10 инчов диаметър
Ролетка <Бразилски> Tar хартия
Staple пистолет
Херпес зостер
покривни пирони, 1 1/2 инча
Покривни катран
пистолет MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
премахнете на комина <Бразилски>
1

Изследвай дължината на метал комин , от където тя идва през покрива до своя връх. Някъде на тази дължина, там вероятно е метална каишка , която е плътно увит около периметъра на тръбата. Ако не можете да го видите , тя е на тавана , където тръбата минава през . Лосто тази каишка отвори с помощта на отвертка или нокът на чук и да го отстрани от тръбата.

2

Повдигнете горната част на тръбата на разстояние от секцията под него. Ги въртя около малко , ако те са залепени един за друг и те трябва да се разпадне .


3

Махни друга секция на тръбата , ако той все още се издават над линията на покрива . Ако не е , може да се пристъпи към определяне на покрива, или можете да премахнете целия комина по целия път надолу към мазето . Премахнете всички ленти по същия начин, по който сте отстранили първо един , а секциите на тръбата ще се разпадне.


Ремонт на покрива на MarketBook.bg 4

Плъзнете борд, който е по-дълъг от диаметъра на дупката в покрива си през дупката и го задръжте срещу долната страна на отвора . Завийте дъската чрез завинтване надолу през покривната обшивка и в борда .

5

Измерва се диаметърът на дупката в покрива си и се нарязва на диск от шперплат , за да се побере с помощта на прободен трион . Поставете парчето шперплат на върха на дъската , че прецаках в, и завийте шперплат диска към дънната платка .

6

Разделете долния ръб на плочките , които са над дупката от херпес зостер под тях, като внимавате да не ги разкъсат .

7

Поставете парче катран хартия над цялата област , го плъзнете , доколкото е възможно в рамките на херпес зостер по-горе и за двете страни на дупката. Staple мушама до покривната обшивка .

8

Инсталирайте херпес зостер , които съответстват на съществуващата покривна конструкция , като ги плъзгащи под плочките над дупката и позициониране на нови керемиди , така че долната им предимство е, дори и с долния ръб на плочките на ляво и дясно . Пирон новите херпес зостер надолу с пирони , поставяне на ноктите под плочките в следващия ред по-горе , така че ноктите са невидими , когато тези керемиди са определени плоски .

9

Нанесете покриви катран до долния долната на новите херпес зостер и херпес зостер в реда над тях и натиснете всички херпес зостер надолу, така че те се просна .

Какво прави Filter хладилника водите Indicator Light Turn On

? Много хладилници имат електронен контролен панел с ключови тампони и светлини , които контролират автоматично за лед и вода . Други модели имат филтър за вода, вътре в отделението хладилник . Индика

Περισσότερα >
Как да направите своя собствена Teacup Полилей

A чаена чаша полилей е осветително тяло изработено от чай път и чаени чаши . Ако ви се налага да закупят една в магазина , можете да очаквате да платите стотици или дори хиляди долари. Но с няколко до

Περισσότερα >