Ремонт на малки пукнатини & усилвател ; Живопис Wood Front Door

Входната врата изразява личността на вашия дом, и напукани дърво изпраща напълно грешно послание . Ето защо е важно да се поправи пукнатини и се уверете, че те не се върна отново с помощта на дълготрайно защитно покритие. В същото време , това е важно да се помни , че боя не само защитава , но и украсява . Този проект дава възможност не само да си врата изглежда новата отново, но също така да се създаде атрактивна ново лице за цялата къща .
Което ви е нужно
телена четка
водна основа дърво пълнител <Бразилски> 2- инчов шпакла
алкиден грунд
180 шкурка

# 0000 стоманена вълна подложки
еднократна четка
Acrylic - латекс екстериора боя
Високо качество четка

Инструкции
1

Scrape над ръбовете на малките пукнатини по входната врата дърво с помощта на твърда четка , за да премахнете всички остри ръбове или трески. В същото време , използвайте четка, за да се отстранят всички лющене на боя от вратата.

2

Натиснете тънък слой от водна основа дърво пълнител във всеки крак , с помощта на 2- инчов шпакла . Оставете малка могила от пълнежа над повърхността на дървото , защото много дървесни пълнители ще се свие , тъй като изсъхне. Изчакайте Два дни и използва 180 - шкурка за отстраняване на голяма част от излишния пълнител , след като е изсъхнал. Полската засегнатата площ флъш до гора с помощта на # 0000 стоманена вълна подложка . Световния съюз 3

Spot -председател на кърпени области с Алкиден грунд екстериор с помощта на четка за еднократна употреба . Един Алкиден грунд е предпочитаният избор , защото тя работи добре , когато се прилага към най-широк разнообразие от повърхности. След изсъхване на грунда , старите пукнатини не трябва да се виждат . В много от метеорологичните условия , за алкидни грунд ще изсъхне на един до два часа .

4

Нанесете алкиден грунд екстериор на цялата повърхност на вратата, за да се елиминира рискът от неравномерно сцепление. Бъдете сигурни, да прости всички сложните детайли на микрофаска формоване на вратата . Оставете грунда един до два часа , за да изсъхне , преди да преминат към следващата стъпка .

5

Нанесете два слоя на 100 процента акрил - латекс , с помощта на четка с високо качество chinex влакна . Акрилна латексова боя ще защитава вратата и е вероятно го пазят от напукване . Четка с високо качество ще се сведе до минимум рискът, че си с четката ще станат ясни след като боята изсъхне . Започнете живопис в горната част на вратата , боядисване всички панели на вратите от горе до долу, както и да отидеш , докато не завърши в долния панел на вратата. Изберете черупка на яйце , полу - гланц или гланц блясък за осигуряване на боядисваната повърхност по-късно може да се пере безопасно.

Защо Dehumidifier няма да Изсушава

Когато нивото на влажност е над препоръчителната му ниво , нивото на влага също така увеличава ; следователно , плесени и дрожди ще растат и да се размножават . Homes във влажни райони се нуждаят от д

Περισσότερα >
Как да Прикрепете лодки Седалки

седалки лодка монтиране на едноличен или на пода , на лодката , както и метода на закрепване , зависи от вида на седалката . Скамейки и салон спящи места са подкрепени от една конзола база. Единични с

Περισσότερα >