Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Интериор Начало Ремонт >> Content

Как да се определи Дупки в блок Foundation Cinder

стени Фондация идеално са здрави повърхности без пукнатини , дупки или водни течове. Въпреки това, тъй като земята под домовете ни може да се движи или да вибрира , цилиндрични блокове се стреса , и ставите разхлабят с течение на времето . Някои собственици пробиване на отвори в стената, за обезпечаване на рафтове или други тела. Вие не може просто силикон над дупки , или материалът ще падне след като изсъхне . Отделете време да се подготвят дупките за постоянно patch.Things ви е нужно
Shop вакуум
Flashlight
Строителство спрей пяна
Зидария малко
Пробийте
длето
Hammer < Бразилски> Sand
хоросан
шпакла MarketBook.bg: Покажи повече инструкции
е. 1

Изчистете дупките от тях прахосмукачка с магазин вакуум, за да се отстранят всички хлабав песъчинки . Обърнете добър поглед към дупката с фенерче , ако тя достига отвъд повърхността на блока. Повечето малки дупки не стигнете до центъра дупките на сгурия блокове ; но ако имате по-голям отвор , ще трябва да се направи двойно етап ремонт.

2

силите на тръбата на строителен спрей пяна туба в отворите на всички дупки , които достигат до празната кухина в сгурия блок и спрей за няколко секунди . Ако дължината на тръбата не се побира в дупката, пробийте отвор с зидария малко. Попълнете само една - трета от кухина , така че пяната има място да се разширява. Ако допълнително пяна изтечения от дупката , оставете да изсъхне за около 30 минути и след това изстържете от дупката с остър предмет .


3

Разширете отвора на дупката с чук и длето така че пяната се разширява само леко вътре в блока . Тъй като бетонът изсъхне, по който искате да прокара срещу отварянето на дупката без изпадането на пяната строителния спрей. Вакуум всякакви хлабав пясък или песъчинки .

4

Разбъркайте равни части пясък и хоросан и го избута в дупката с шпакла . Гладък разтвора ремонт дори с повърхността на стената . Оставете го да изсъхне в продължение на 24 часа, преди запечатване или хидроизолация .


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/interior-home-repair/1019074530.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.