Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Закрит Къща Боядисване >> Content

Предимствата на гланц интериорна боя

Бране цвят не е единственото решение на интериора художник трябва да се направи. Paint се предлага в широка гама от покрития , като се започне от най-плоската черна мед на shiniest висок гланц . Между тези крайности са слонова кост , сатен и полу - гланцови бои. В някои магазини за боя , наличната най-високо гланц могат просто да бъдат етикетирани " гланц " с " полу - гланц " е една стъпка по-ниска в блясък. Няколко предимства съществуват за използване на високо гланц интериорна боя , че го прави добър избор за определени области от къща направи . Sheen

Шийн е блясъка на повърхността . Висок гланц боя осигурява най-голям блясък от боите, които обикновено се използват за интериори , надминавайки плосък , слонова кост , сатен и полу - гланцови бои в способността си да отразяват светлината . Поради своя блясък , гланц боя обръща внимание на повърхността, върху който са изписани и често се използва за декоративни корнизи и декоративни елементи около прозорци и врати. Висок гланц , обаче , също прави несъвършенства в повърхността по-видими , така повърхности трябва да бъдат добре подготвени за гладка работа боя.


Durable

Друго предимство на високо гланц интериорна боя е неговата трайност. Когато гланц боята е суха, се образува твърд покритие , което прави боя полезен за повърхности , които се употребяват често . Висок гланц боя се държи добре на врати , корнизи и шкафове. Поради тази причина тя често се използва в помещения, където боядисаните повърхности отнеме повече злоупотреби , като например зоните за кухня, баня и навлизане на пазара.

От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/indoor-house-painting/1019013456.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.