Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Отопление и Охлаждане Ремонт >> Content

Кратко Колоездене Furnace Проблеми

Кратко колоездене е проблем, който се среща с пещи през есента или в началото на зимата , когато единици първи започват да текат или когато пещ не са добре поддържани . Пещта не ще остане в ход, което означава, че на няколко пъти минава през пълен цикъл подпалвач - горелка - вентилатор работа на вентилатора в рамките на няколко минути . Когато пещ работи по този начин , намалява енергийната ефективност и е индикация за потенциално сериозни проблеми за отопление. Restricted Airflow

Липса на достатъчен въздушен поток може да доведе до пещ за кратък цикъл. Мръсни или запушени въздушни филтри са една от най- честите причини за ограничен въздушен поток. Филтрите трябва да се сменят на всеки два до три месеца , за да се намали мръсотия и запушване проблеми. Ако въздушни филтри натрупват прекомерно количество отломки от каналите , почистване на вентилационната система за намаляване на отломки , влизащи в пещта. Мръсни въздушни филтри водят до кратко колоездене , тъй като вентилаторът не може да доставя достатъчно въздух към топлообменника за да се охлади достатъчно . Плътни , филтри високоефективни също могат да причинят този проблем, защото те прекалено ограничават потока.


Блокирани Въздушни Регистри

Подобна ситуация предполага блокирани вентилационните отвори регистри. Неправилното стая дизайн може да доведе до запушване на въздушните отвори , дължащи се на мебели или други обекти, поставени над предлагането или връщане регистри , които също могат да ограничат въздушния поток.

От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/heating-cooling-repair/1019073235.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.