Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Как да почистите след пожар в дома си

Ако възникне пожар в дома си , тя може да остави след себе си бъркотия , дори ако сте спасен структурата и вашите вещи . Можете да почистите саждите и отломки лесно , като следвате плана .
Което ви е нужно
Почистване сапуни и прахове
Mops
мокри и сухи прахосмукачки
Ръкавици
Disinfectent < Бразилски>
A пералня и сушилня
гъби
Trash Bags
Hot Water
мек сапун

Инструкции
1 < р > не се върне в дома си , докато на пожар маршал казва, че е безопасно . Друг пожар може да избухне или все още може да бъде изгарянето на пепел . Докато чакате , обадете се на вашата застрахователна агенция или регулатор . Повечето агенции имат 24 - часов кол-центрове , където можете да оставите съобщение . Ако огънят настъпили в работно време , не се отказвайте , докато не говоря с един човек .

2 < P> След обратно в дома ви , бъдете внимателни за преместване развоя на мача. Вашият застрахователен регулатор вероятно ще трябва да вземе снимки на сцена , а вие не искате да направите нещо, което ще намали неговата повреда apraisal . Въпреки това, ако не можете да останете у дома, се отстранят всички ценности . Уверете се, че следователят отива в къщата с вас и отбелязва, какво сте приели . Преди да си тръгне , да осигури всички врати и прозорци , за да защити всичко, което остави след себе си . Световния съюз 3 < п > Преди да започнете почистване , наем на сграда или на електрическа инспектор да провери дали електрическата е безопасно за вас да използвате. Ако повредата е тежка , трябва да имате електрически и газови прекъсне, докато не са направени всички ремонти .

4 < P> Ако се прави почистването себе си , отворете всички прозорци . Не забравяйте да носите ръкавици при почистване . Започнете, като изхвърлите всичко, което може да привлече мана .

5 < р > Използвайте влажна и суха прахосмукачка за сапун на водата в килимите .
Дезинфекцирайте цялата област .
<Бразилски > 6 < P> Отстранете всички мокри дрехи , мокри драперии или всякакви други мокри платове . Измийте какво е salvageable в силен препарат. Изхвърлете останалото.

7 < P> Измиване на стени и тавани в топла вода и мек сапун. Ако е възможно да направите това , докато те са перваза на мокро . Тя е по-лесно да се почистват и също ще ви помогне да мухъл и плесен от образуване .

8 < P> Ако водата се процеждаше под вашия балатум на пода, най-добре е да го премахнете. Оставянето на балатум с водата между него и си дървени подови настилки може да доведе до изкривяване и гниене.

9

Ако намерите този почистване процес е твърде много за вас, свържете се с експертите на възстановяване компания пълно обслужване която се занимава с огън , дим и вода щети . В някои случаи , застраховка си собственици " може да покрие част или всички разходи .

От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1019133907.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.