Как да почистите след пожар в дома си

Ако възникне пожар в дома си , тя може да остави след себе си бъркотия , дори ако сте спасен структурата и вашите вещи . Можете да почистите саждите и отломки лесно , като следвате плана .
Което ви е нужно
Почистване сапуни и прахове
Mops
мокри и сухи прахосмукачки
Ръкавици
Disinfectent <Бразилски>
A пералня и сушилня
гъби
Trash Bags
Hot Water
мек сапун

Инструкции
1

не се върне в дома си , докато на пожар маршал казва, че е безопасно . Друг пожар може да избухне или все още може да бъде изгарянето на пепел . Докато чакате , обадете се на вашата застрахователна агенция или регулатор . Повечето агенции имат 24 - часов кол-центрове , където можете да оставите съобщение . Ако огънят настъпили в работно време , не се отказвайте , докато не говоря с един човек .

2

След обратно в дома ви , бъдете внимателни за преместване развоя на мача. Вашият застрахователен регулатор вероятно ще трябва да вземе снимки на сцена , а вие не искате да направите нещо, което ще намали неговата повреда apraisal . Въпреки това, ако не можете да останете у дома, се отстранят всички ценности . Уверете се, че следователят отива в къщата с вас и отбелязва, какво сте приели . Преди да си тръгне , да осигури всички врати и прозорци , за да защити всичко, което остави след себе си . Световния съюз 3 <п> Преди да започнете почистване , наем на сграда или на електрическа инспектор да провери дали електрическата е безопасно за вас да използвате. Ако повредата е тежка , трябва да имате електрически и газови прекъсне, докато не са направени всички ремонти .

4

Ако се прави почистването себе си , отворете всички прозорци . Не забравяйте да носите ръкавици при почистване . Започнете, като изхвърлите всичко, което може да привлече мана .

5

Използвайте влажна и суха прахосмукачка за сапун на водата в килимите .
Дезинфекцирайте цялата област .
<Бразилски> 6

Отстранете всички мокри дрехи , мокри драперии или всякакви други мокри платове . Измийте какво е salvageable в силен препарат. Изхвърлете останалото.

7

Измиване на стени и тавани в топла вода и мек сапун. Ако е възможно да направите това , докато те са перваза на мокро . Тя е по-лесно да се почистват и също ще ви помогне да мухъл и плесен от образуване .

8

Ако водата се процеждаше под вашия балатум на пода, най-добре е да го премахнете. Оставянето на балатум с водата между него и си дървени подови настилки може да доведе до изкривяване и гниене.

9

Ако намерите този почистване процес е твърде много за вас, свържете се с експертите на възстановяване компания пълно обслужване която се занимава с огън , дим и вода щети . В някои случаи , застраховка си собственици " може да покрие част или всички разходи .

Как да Изключете Климатроник конектор Маркучи

Независимо дали имате прозорец климатик или звено цялата къща , somehwere в системата са конектор маркучи. Маркучите предават охладителната течност през намотките да се осигури устройство с възможност

Περισσότερα >
Недостатъци на Механични крепежни изделия

Предимствата на скрепителни елементи от природата, са по отношение на каквото и да се сравнят с . Има много категории и видове скрепителни елементи . Има дори много видове механични скрепителни елемен

Περισσότερα >