Home & Garden >> у дома градина >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Как да се бои, Boat Wood Тиков

С течение на времето , вие лодка дървообработване ще започне с възрастта и вие ще трябва да знаете как да репаратура лодка дърво тик , за да репаратура дограмата лодка. Подовете в дърво тик в лодката са точно като нормален етаж дърво , когато става въпрос за тях пребоядисване , но пребоядисване на дървени подове на лодка трябва да се правят по-често, след това в дома си, тъй като водата от езерото или океанът ускорява разбивка на varnish.Things ви е нужно
лак /боя отстраняване
Paint стъргало /четка
Парцали
разредител за боя
лак
Paint четка е. фина шкурка

Показване повече инструкции
е. 1

Избършете всички отломки или мръсотия върху дървени подове лодка от тиково дърво с влажен парцал.

2

Използвайте четката за да нанесете дебел слой лак /боя за отстраняване на дървени подови настилки на лодка от тиково дърво . Оставя се да престои за определено време върху съда - . Обикновено 30 минути


3

Скрап пода дърво с стъргалката на боя. Използвайте тел настръхна страна на стъргалката за да премахнете всички стари лака . Нанесете повече лак отстраняване като необходимост за всички площи върху тиково настилката, която има дебел слой лак върху него .

4

Навлажнете парцал с разредител за боя . Избършете цялата тиково настилката да се отстранят всички отломки, лак за премахване на лепкав . Оставете тиково украса да изсъхне за един час .

5

Paint тънък слой от водоустойчив лак върху целия тиково настилка повърхност . Оставете го да изсъхне за няколко часа или както е посочено върху опаковката. Използвайте фина шкурка , за да се отстранят всички неравности или започва да тече от първия слой лак. Избърсвайте праха с влажен парцал.

6

Нанесете още един тънък слой лак по цялата повърхност тиково дърво. Оставете го да изсъхне в продължение на 6 часа.


От:http://bulgarian.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1019070608.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.