Как да се отървем от мухъл щети във Вашият House

Мухъл може да расте в дом , когато има достатъчно влага , влага и източник на храна , като сухото строителство . Мухъл често освобождава токсични спори , че задълбочават алергии и да предизвикат дихателни проблеми, а също така уврежда структурни компоненти на дома . Това е изключително важно, за да се отстрани повреда мухъл напълно и правилно, или матрицата може да се върне . Мухъл отстраняване увреждане може да бъде лесно , в зависимост от материала , който е повреден . Нещата ще трябва
очила на очите
Дихателна защита
Чували за боклук
Прах за пране
Топлата вода
Vacuum
Dehumidifier

Покажи повече инструкции

1

Изхвърлете всички деликатни продукти, които са заразени с плесен в запечатана торбичка боклук . Тези показатели включват подгизнал картонени кутии , книги и хартия , или други предмети, които не можете да почистите ефективно, без да ги унищожава . При липса на застраховка си собственици " покрива щети на мухъл , може да сте в състояние да кандидатстват за тези предмети.

2

Scrub твърди повърхности с мек почистващ препарат , като прах за пране , за да се отстранят всички мухъл. Мухъл обикновено не уврежда тези повърхности , но тя трябва да бъде почистен на разстояние, така че не се разпространява. Ако повърхността е напълно подгизнал , какъвто е случаят с гипсокартон в наводнени стая , може да се наложи да бъде прекъснато и да се замени с водата повредени части .


3

Вакуум всякакви меки повърхности, които са не се пере , като мека мебел или матраци. Ако това не отстрани повреда мухъл или петна , тези елементи могат да имат , за да бъдат изхвърлени или матрицата ще се върне .

4

Измийте всякакви бельо , дрехи или други меки материали , които са били повредени от плесен в на пералня на възможно най-високата температура . Това ще убие мухъл и премахване на петна .

5

Оставете изсушител в засегнатото помещение през нощта , за да изсъхне напълно извън района, за да избегнете появата на мухъл от връщането .


<Бразилски>

Как да Премахване на Sinkmaster Garbage Изхвърляне

Anaheim Manufacturing компания произвежда извозване на отпадъците Sinkmaster , както и редица други кухненски уреди. На Sinkmasters се предлагат в разнообразие от стилове и модели , вариращи от 1/3 ко

Περισσότερα >
Как да се изгради понтон Седалки

A понтон лодка е малка лодка , използвана за развлекателни цели ; това обикновено се поддържа от две понтони . Състоящ се от плоска палуба , понтонни места са обикновено допълнение към тези лодки , та

Περισσότερα >