Как да инсталирате Tongue & Groove тавана, без Гипсокартон

таван с дървена дъска дава топло , селски облик на всяка стая . Таван дъски днес заключват заедно с езика и жлебове фрезоване, точно като дъски , но те са значително по-различно от типичните настилка. Таван дъски са направени да бъде много по -лек от подови настилки, и те винаги трябва да бъдат предварително готови , защото трябва да завърша и след инсталацията е трудно и разхвърлян . Ако на съществуващия таван е измазана или drywalled , вие ще трябва да използвате , за да намерите studfinder греди на тавана , за да се осигури дъските . Ако таванът има голи греди , това е много по-лесно проект ; В действителност, това може да има смисъл да се премахне старата борда стена или мазилка , преди да инсталирате дървени ceiling.Things ви е нужно
Step стълба
Tape мярка
Pencil
Tongue & таван бразда дъски
Miter видяха
Подстригване спец
Small парче на скрап дъска
Hammer
Таблица видяха
Таван отрежете MarketBook.bg: Покажи повече инструкции в
1

Определете вашата стълба нагоре в единия край на стаята. Измерете ширината на тавана , перпендикулярно на гредите на тавана ( с лента мярка пункт над тях ) .

2

Задайте първата си таван дъска във вашия митра видях кутия. Мярка за четенето те взех от тавана , и то марка на дъската. Нарежете го под ъгъл от 90 градуса ( направо в ) .


3

Задръжте дъската до ръба на тавана , където можете измерва , така че дъската преминава през всяка една от гредите на тавана и вдлъбната страна е на стената . Използвайте вашата тапицерия спец да потъне два пирона през лицето на борда на директорите на всяка точка , където тя пресича греда .

4

Нарежете втория си дъска за размер. Задайте го срещу първата дъска , с набраздена страна на втора дъска заключване около езика на първа дъска . Задайте парче на скрап дъска срещу втория дъската и внимателно я натискате с чук, за да се получи стегнато , като внимавате да не повредите езикът на дъската .

5

Инсталирайте втора дъска от стрелба един пирон в страната , точно над езика, върви нагоре под ъгъл , във всяка точка , където тя пресича греда . Това ще скрие ноктите като инсталирате тавана.

6

Повторете този процес за всяка дъска , преминаване на целия таван . За последната част , го нарежете по дължина на масата ви видя , ако е необходимо , за да го да се побере , и да го инсталирате от лицето - заковаване , както направи в първия един ( тъй като няма да бъде в състояние на страна - пирон последната една ) .

7

Инсталирайте таван тапицерия по периметъра на тавана за покриване на шева , където дъските отговарят на стените.

Как да проводен контрол на налягане при използване на Moto Rand кондензатор

Контрол на налягането , или автомати за налягане , са ключове , намерени на водни помпи за индивидуално вкъщи вода и системи. Контролът налягане следи налягането на водата на системата и активира помп

Περισσότερα >
Как да слот за Acrylic Sheet

Създаване на слот в акрилен лист изисква пробиване и рязане на листа. Използване на подходящо оборудване и предоставяне на подкрепа за акрилен лист ще го предпази от вибрираща при създаването на слота

Περισσότερα >