Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> Прозорци, врати и стени >> Content

Как да Ламинат Window Shades

< р > ламиниране нюанс прозорец е начин да даде своя нюанс на вида, който искате чрез лесно за нанасяне сянка покритие. Всяка отпечатана снимка или модел е приложим като покритие за вашата сянка. С ламиниране хартия , процесът на кандидатстване е бърза и лесна . Всичко, което е необходимо, е равна работна площ и няколко инструменти. В рамките на няколко минути , можете да промените външния вид на вашия нюанс напълно , независимо дали сте само украсили страна на сянка , която се вижда от вътрешността на вашия дом , или които желаят да променят външния вид на сянка , както добре.
Нещата ще трябва
мярка лента
Печатни покритие материал
Стъкло листово
C- скоби

UV - устойчиви ламиниране хартия
Прав край
Utility нож <Бразилски >
Инструкции
1 < р > Измерете дължината на пространството прозореца , който искате да се покрива с ламиниран сянка с помощта на рулетка , и след това се измерва ширината на самата сянка. Докато вие ще ламинат цялата дължина на сянка , ще трябва размерите за отпечатване на адекватно количество покриващ материал.

2 < р > Печат през прозореца , покриващ използвайки дължината на прозореца и ширината на сянка , Използвайте печатница и имат покритие се поставя върху фотохартия, за да ви даде голям печатни размер е необходимо. Вземете печат без полета , така че снимката или модел обхваща цялата разпечатката . Световния съюз 3 < р > Премахване на сянка от корпуса на прозорец. Повечето сянка ролки използват разширения в краищата , които се плъзгат в прорези на ръба на сянката обвивки . Просто вдигнете ролката от прорезите да го дръпнете безплатно.

4 < р > Сложи сянка върху стъкло работна маса , която можете да изрежете върху или поставете лист стъкло върху вашата работна маса , която е достатъчно голяма, за да задръжте напълно удължен прозорец сянка. Разширяване на сянка от ролката изцяло през масата , излагайки на страната, която желаете да покрие и място скоби в валяк отгоре и по дървена летва в основата на сянка , за да я държи плътно към повърхността на масата .

5 < P> Поставете отпечатания покривалото над сянка. Поставете покривалото в горния край на дървената летва - така , че при отваряне на сянка, можете да видите обхващащи напълно . Покритието трябва да бъде наравно с краищата на сянка.

6 < P> Вземете хвърляне на ламиниране на хартия и да го развивам над сянката с подкрепата на вестника срещу покриването прозорец. Препокрийте летва дърво в основата на сянка около 1/4 инча . Използвайте хартия, която е достатъчно широка, за да се припокрият краищата сянка .

7 < P> Повдигнете долния ръб на ламиниране хартия и отлепете хартията от прозрачен пластмасов лист . Спуснете лист върху сянката , колкото отлепете хартията. Работете бавно по дължината на сянката , за да се избегне пренасянето на материала покритие като поставите пластмасов лист . Натиснете на листа върху материала с парче мека кърпа, за да премахнете всички въздушни мехурчета под пластмасата . Продължи прилагането на ламиниране лист, докато стигнете до върха на сянка, а след това нарязани листа по върха с нож . Направете разреза леко да се избегне рязане в сянка.

8 < р > Поставете линийка по протежение на сянка , така че да е наравно с ръба на сянката му . Изрежете излишната ламиниране лист от около сянката с нож полезност ръководи от линийка . Повторете процедурата за другата страна на сянка.

9 < р > Unclamp сянката и го обърнете . Тя Стегнете обратно на мястото и повторете процеса на ламиниране за другата страна на сянка.

10 < P> Назад сянката на титуляра в горната част на прозореца и да го използвате , както обикновено . <Бразилски > Световния съюз
От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/windows-doors-walls/1019133886.html
авторско право © у дома градина Всички права запазени.