Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> Резервни части и шаблон >> Content

Как да се изгради един Зидария Стена

Изграждане на зидария стена е една от най-важните умения, за да се учат в горния междинен строителство. Уменията, които участват могат да се научат само с малко пясък , предвидливост и търпение . Нещата ще трябва
Stakes и twineRubber malletPickShovelConcrete MixConcrete MixerMortar MixMortar boardTrowelMasonry blocksLevelHammerStone длето

Покажи повече инструкции
Полагане на фондация

1

Mark от външната страна на стената периметъра с колове и шнур. Задайте залозите в място с гумен чук . Линията на влакното ще ви помогне да определите дали линиите са прави с една проста визуална проверка .

2

изкопаят основите окоп с мотика и лопата. Изкопът трябва да бъде около един крак дълбоко , и около четири инча по-широка от широчината на вашите зидарски блокчета.


3

Смесете бетон. Изсипете осем до десет inches в изкопа . Оставете , че да се създаде , както е препоръчано от производителя .


Полагане Block е.
4

Mix хоросан смесват по предназначение. Тогава , да го излее върху хоросан борда .

5

Поставете блока с хавана и мистрията . Не забравяйте, че първият курс на блоковете ще бъде в покой малко под етаж /кота нула и във вътрешността на изкопа фундамент , който не е изцяло попълнена в раздел 1 , Стъпка 3 . Нанесете слой от хоросан по протежение на фондацията, след това по стените на блока , го поставиха на мястото , и след това отрежете излишната хоросан с мистрията . Повторете, докато цял курс ( ред) на блокове е настроено .

6

Проверка на хода с ниво . След това, дори и тя с по-дебел слой от хоросан , ако това не е така.

7

Repeat One Step да положи още един курс на блокове. Следва да бъдат определени блокове , така че те блокировка, с краищата на един курс на блокове седят над центъра на блокове под тях .

8

Cut блокове , както е необходимо , за да се справят с ъгли и врати . Направете това с помощта на чук и длето да ецване линия, където е желан разцеплението в камъка , и след това постоянно чакъла далеч по тази линия с твърда, солидна удари. Да не се удря камъка с голяма сила , тъй като това ще го разбие . Вместо това, чип далеч силно, докато камъкът се разделя на вашата писана линия.

9

Lay не повече от шест или седем курсове на ден . Броят зависи от размера на блоковете . За блокове, които са значително по-големи от обикновените тухли , да я направи шест курса , или може би дори пет . Оставете хоросан да настроите и лекува , преди да продължите да се блокира.

10

Попълнете останалата част на изкопа . Ако това е открит стена , това може да бъде направено с уплътнен прах . Вътрешна стена вероятно ще трябва да бъдат попълнени с по-конкретен.


От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/stamping-stenciling/1019010981.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.