Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> Резервни части и шаблон >> Content

Какъв вид на печат е на печатница

? Печатарската машина и е част от най-стария стил на печат, висок печат . Преси с сглобени повдигнати писма и снимки , както и печати , са покрити с мастило след това пресовани , за да хартия, за да създадете думите и образите . Известно е също така като " освобождаване " стил на печат . Това беше най- често срещаният тип на печат до средата на 20-ти век, когато по-технологични и ефективни методи за печат, като офсетов литографски печат, заменени него. Има един метод за получаване на пресата за печат и след това има три различни видове преси , използвани за висок печат , различна от печатната преса . Подготовка на Press

плочи за печатни преси традиционно са изработени от или метал или дърво . Днес повечето от тях са метални , по-лесно е за почистване и по-трайни . Метални букви са монтирани на пресата в копие . Чертежите са гравирани върху метални плочи, по- наскоро лазери са били използвани за ецване тези плочи . Всички тези метални пластини са фиксирани на място с помощта на quoins които са зъбни ъглови блокове.


Rotary висок печат

Има два вида ротационни letterpresses , лист - хранени и Подаване на рулон . Най-популярният висок печат преса е уеб - хранени Ротари. Те се характеризират с извитите си табели и използването на топлинна зададени мастила и сешоари за да се избегне размазването . Това ускорява процеса на печат. Те са предимно използвани за отпечатване на вестници , защото те могат да печатат две страни едновременно . Въпреки това повечето вестници са преминали на офсетови печатни преси .

От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/stamping-stenciling/1019010871.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.