Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> осветление >> Content

Feather Lighting Техника

Feather осветителни тела се показват в дизайнерски магазини , в страниците на интериорни декоративни списания и в много по - снимана известните домове. Този тип осветително тяло , вероятно не е за всеки , но за хора , които обичат да разполагат с необичаен декор, на пернат светлината хваща вниманието . Присъединете се и донесе този атрактивен тела в собствения си дом от перушина абажур за далеч по-малко , отколкото тези, които се продават в един модерен бутик. Нещата ще трябва
Голяма бяла пластмасова купа
1/2-inch тренировка
Marker
Hot лепило е. Бели пера
Ножици
Pendant светлина комплект
< Бразилски> Показване на още Инструкции

1

Намерете голяма , бяла пластмасова купа .

2

Пробийте 1/2-inch дупка в дъното на купата . <Бразилски >

3

Мярка 2 , 4, 6 и 8 инча от ръба на купата от всички страни. Направете марка с светъл цвят маркер върху външната страна на купата. Свържете марка с равномерно разпределени линии около външната страна на купата.

4

Изберете големи бели пера на една и съща дължина . Залепете бели пера до долния ръб на купата с кухата част на първата маркираща линия. Припокривайте ръбове на перата ", за да се създаде пълен вид и да се скрие всичко на пластмасата . Залепете целия път около долния кръг , докато стигнете до началото .

5

Залепете втори ред от пера на върха на първия по протежение на втора линия от ръба. Припокривайте за пълнота и покриване на пластмасата. Завърши вторият ред. Като кривите купата , ще трябва да отрежете обратно кухата част , за да създадете същия ефект като на първите няколко реда . Продължете, докато всички от пластмасата е покрита .

6

Прикрепете висулка светлина комплект за да се създаде светлина вътре в сянка. Дръж светлината перо от жицата . Ако искате да се създаде настолна лампа , просто замени съществуващата сянка с ново перо сянка над съществуващата лампа арфа . Уверете се, че горната дупка е малко по-малка , така че Finial да заключите сянката на лампата.


От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/lighting/1019065291.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.