Home & Garden >> у дома градина >> Home Design & Decor >> осветление >> Content

Как да се мотае Tealight Фенери

Чай светлини , къси свещи , обвити в метална база, за да съдържа разтопен восък , гласове романтична светлина за вечерни събития. Чай светлини често се показват в фенери , направени от стъкло или метал, за да се защити свещта от вятъра и да съдържа открит пламък . Повечето чай светлинни фенери имат дръжка или кука на върха за лесно окачване . Посещение на дома магазин или магазин дизайн, за да намерите атрактивни куки и щандове , от които да се мотае на lanterns.Things ви е нужно
куки Шепърд е. гумен чук
Lantern стои
Декоративно верига
S куки MarketBook.bg: Покажи повече инструкции

куки 1

Place овчарски по протежение на пътя или тротоара . Бутнете всяка кука здраво в земята , потупване с гумен чук , ако е необходимо . Дръж чай - светлина фенер от кука всеки овчар , като се използва кука фенера или справя.

2

Създаване на нажежен централният с малък фенер застане в средата на таблицата . Мандахерца чай - светлина фенер от куката на стойката , за да добавите топла атмосфера на обкръжаващата среда .


3

Чаршаф декоративна верига между дърветата в градината или по протежение на предната част на къщата или приемане център. Дръж фенери на интервали по протежение на веригата , с помощта на куките на фенерите . Ако фенерите имат само дръжки , използвайте S куки за закрепване на дръжките на връзките във веригата.


От:http://bulgarian.98905.com/home-design-decor/lighting/1019065164.html

авторско право © у дома градина Всички права запазени.