Как да имат Минималистичен Closet

Независимо дали става дума за влиянието на Дзен будизма или в отговор на твърде много възможности за избор и твърде много неща , минимализъм носи желание за спокойствие и ред в интериорния дизайн. Помещения , с техните cacophonies на облекло, обувки и дреболии , често викат за минималистичен докосване. Моята минималистичен пространство в гардероба си със спокойна стил, око за функционалност и минималистичен изходното състояние на ума. Уебсайтът на Home Decorating Review съветва създаване минималистичен пространство , което се вписва вашия живот и стил . Оценявам чистотата на открити пространства и подредена килер . Нещата ще трябва
Минималистични инвентаризация
инструменти и продукти на MarketBook.bg Показване на още инструкции за почистване

1

Напиши минималистичен килер инвентаризация, предполага Чад Ludeman в "The Closet Минималистичен . " Определяне колко чифта дънки и дълъг ръкав ризи , например , трябва да съответства на начина ви на живот .

2

Изчистете килер според инвентара си. Започнете с рафтове и да се премести към облеклото пръти и пода. Или да вземем подхода отдолу-нагоре и да започне изчистване на подовото пространство.


3

Вземете всички предмети от рафтовете , пръти и пода , в завои. Поставете всичко извън килера. Съхранявайте не- обекти дрехи другаде. Дарете вън-на - дата дрехи, обувки и аксесоари или дрехи, които вече не ви носят . Отърви се от това, което не обичам.

4

Върни това, което реши да запази на всяка отделна област , преди да продължите към следващата. Спретнато кратно дрехи , преди да го пусне на рафтове. Дръж дрехи по идентични закачалки за минималистичен симетрия. Подредете дрехи и обувки , така че предметите не са натъпкани заедно.